Dodajmo domišljiji sanje, razkošna krila in tvegajmo let :)
 
KazaloPortalPomoč pogostih vprašanjSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 Osrčje puščave

Go down 
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4  Next
AvtorSporočilo
Eärédien
Vilinka
Vilinka
avatar

Female Prispevkov : 7018
Starost : 22
Lokacija : na dnu morja :)
Geslo : If you don't earn respect when you're alive, you don't deserve it when you're dead.
Registracija : 23/12/2008

Statistika
Status: Princesa
Denar: 56.300

ObjavljaNaslov sporočila: Osrčje puščave   Ned 21 Mar 2010 - 11:46

V osrčju puščave je poleti zelo vroče, pa tudi pozimi ni ravno mrzlo. Pesek je rdeč in povsod so skale najrazličnejših oblik, ki dajejo senco. V senci si veliko popotnikov tudi odpočije, saj je tam bolj mrzlo. Kdor je prvič tu se lahko hitro zgubi, saj vse sipine izgledajo enake in se konca puščave sploh ne vidi. Tukaj rastejo kaktusi, drugih rastlin pa ni, saj ni vode.
Nazaj na vrh Go down
http://dragcave.net/user/E%E4r%E9dien
Armadal
Admin
Admin
avatar

Male Prispevkov : 7678
Starost : 23
Lokacija : Toasting in the summer sun.^^
Geslo : Scream, scream, like you would if I ravished your body.
Registracija : 02/02/2009

Statistika
Status: Morilec
Denar: 113.919

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pon 29 Mar 2010 - 20:21

Ni vedel zakaj, a bil je nenavadno dobre volje. Z zadovoljnim nasmeskom na obrazu in z Leino dlanjo v svoji je stopal v kolonici za njihovim vodnikom. Kmalu po tem, ko so prispeli na njihov cilj, so se utaborili v senci velike pescine, ki jim je poleg zascite pred mocnimi, zgocimi zarki nudila se zavetrje. Odlicen kraj za tabor torej. Arm je slekel svoj plasc in ga vrgel na pesek, saj nikakor ni nameraval dopustiti drobnim zrncem, da bi prisla pod njegovo obleko. Sicer se mu ni se nikdar zgodilo, a poskusiti tudi ni hotel. Da bi se znebil vsega peska, bi gotovo trajalo ogromno casa. Sedel je nanj in prostor ponudil se Lei, Amethyst in ugrabljeni princesi. Se sreca, da je moj plasc dovolj velik... Naslonil se je na kolena, nato pa se je ozrl k Lei "Kdaj mislis, da bodo prisli?"jo je tiho vprasal.

(lenobe! Grem pa js napisat Razz)

_________________

Stran: Temna
Starost: 18
Moč: 3
Spretnost: 3
Hitrost: 3
Inteligenca: 3
Spomin: 2
Motivacija: 2
ORMV: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 2

I'll hunt again one night.


Nazaj na vrh Go down
Leassi
Admin
Admin
avatar

Female Prispevkov : 8330
Starost : 23
Lokacija : Lossarnach
Geslo : .•° No Mercy °•.
Registracija : 22/06/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 116.620

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Tor 13 Apr 2010 - 18:36

Lea je sledila ostalim za pečino, odložila stvari in izbrskala čutaro iz nahrbtnika. Vodo je ponudila ujeti princesi in nato nekaj spila še sama. Nato je deklici razvezala grobe vrvi iz zapestij in se nekako ohrabrujoče nasmehnila. "Glej, tudi če ti uspe zbežati iz zastraženega tabora, se boš izgubila v kilometrih in kilometrih puščave. In tudi če se ne boš, boš prej umrla od izčrpanosti, preden boš dosegla gozd. Zato ostani tu in počakaj tvoje prijatelje, ki so se gotovo že odpravili, da bi te rešili. Nič se ti ne bo zgodilo, v redu? Samo drži se mene ali nje," pokazala je na Amy in pospravila čutaro nazaj v nahrbtnik.

Ozrla se je proti Armu in se zarežala njegovemu sterilnemu kotičku nekje v največji senci pod pečino. "Hvala," se je nasmehnila in namesto, da bi se mu pridružila stekla proti vrhu pečine. Tam se je ulegla na tla, ne da bi se ozirala na pesek in pustila, da ji je zgodnje pomladno sonce pogrelo lica.
Kmalu je zaslišala, da se nekaj dogaja nekje pod njo in pridružila se je ostalim, ki so po celi noči hoje zdaj jedli pozen zajtrk, sestavljen iz pičlih zalog, prinešenih s sabo ter nekaj nabrane hrane. Vzela je nekaj zase in princeso ter se pridružila Armu na plašču.

Kmalu po končanem obroku se je je zazdelo preveč dolgočasno sedeti samo tam in delati nič, zato je vstala in zvlekla še Arma na noge, ne da bi se ozirala na morebitne njegove drugačne želje. "Daj, ti razkažem pečino," je resno rekla in se napotila proti vrhu. Tam se je neobremenjeno usedla na prejšnji prostor in se zagledala v oblake, ki so se neobičajno hitro podili prek svetlega neba in ustvarjali nenavadne kontraste. Pokazala je Armu oblak čudne oblike, ki je deloma spominjala na ščit, deloma pa na navadno skodelico. "Misliš, da ve, kakšna groza se bo dogajala tu spodaj?" Kot bi jo slišal, se je ščit razlomil, skodelica počila in dva dela oblaka sta odplavala vsak proti svoji strani neba.

Bližje, ko so bili bitki, bolj čudno se je Lea počutila glede njenega smisla in namena. Ni se počutila prav zlobno in morilsko. Pravzaprav je bilo čudno. Niti trohice tiste želje po morjenju ni izgubila, niti želje po davljenje človeških bitij ... Vendar se je enostavno že preveč časa počutila preveč - skoraj srečno ... Da bi lahko drugim, ki se morda počutijo prav tako - to odvzela? Ni se ji zdelo povsem tako in princesa jo je naučila veliko, veliko o moči, pogumu in vztrajnosti svetlostrancev, ki so pač samo verjeli v drugačen svet kot oni. In zakaj bi tu ona morala biti tista, ki bo odločala, kdo bo umrl in ne bo imel morda nikoli priložnosti izživeti svoje sreče?

Ker si ni mogla odgovoriti na nič od tega, se je premaknila bližje k Armu in naslonila glavo nanj, saj se ji je zdelo, da jo bo vsaj on podpiral ne glede na njene odločitve, čeprav jih ne bi razumel. Začutila je njegov varen objem in njegova bližina jo je potolažila, kot jo ne bi moglo nič drugega, ne v stilu 'vojne sploh ne bo' ali 'saj bo vse slabo izginilo', kajti Lea je vedela da ne bo, da se bo mogla soočiti prav z vsem. Ampak bila je lepa tolažba, bolj v stilu 'nekoč bo vsega tega konec in takrat bom še vedno tu'.

_________________
¤~°~¤
"Veruj v svoje verige, a zastraži ujetnika."
~¤~°~¤~
Moč: 1
Spretnost: 2
Hitrost: 2
Inteligenca: 2
Spomin: 1
Motivacija: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 1
ORMV: 1
°~¤~°~¤~°

°~¤~°~¤~°
Nazaj na vrh Go down
http://forest-way.heavenforum.com
Armadal
Admin
Admin
avatar

Male Prispevkov : 7678
Starost : 23
Lokacija : Toasting in the summer sun.^^
Geslo : Scream, scream, like you would if I ravished your body.
Registracija : 02/02/2009

Statistika
Status: Morilec
Denar: 113.919

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Sre 14 Apr 2010 - 16:23

Se sam si je postregel in medtem, ko je grizljal trd kruh s trdim sirom in sedel na trdih tleh, cakal, da se Lea vrne s pecine, na katero se je sla soncit. Res se je kmalu prikazala in hrano ponudila se razvezani princesi, ki ji je prej lepo razlozila, kaj se ji bo zgodilo, ce poskusa pobegniti. Komaj je dokrajcil svoj obrok, ko ga je princeska podzemlja poleg njega ze potegnila na noge in ga zvlekla s seboj na vrh sipine. Ulegel se je na pesek poleg nje in sledil njenemu pogledu, ki je bil usmerjen v nebo. Prst je cez nekaj casa pomolila v nebo, da mu je pokazala nenavadni oblak, ki je spominjal na scit. Ali pa na skodelico, ce si malce drugace pogledal. "Morda ve...pa noce gledati."je odvrnil, ko se je oblak raztrgal in sta puhasta bela ostanka odplavala po svoje. Njegov pogled je zdrsnil na Lein lepi obraz, na katerem se je risala senca razmisljanja. Tiho jo je spremljal in jo rade volje sprejel v svoj objem, ko se je stisnila blizje. Svoje ustnice je nezno pritisnil na njeno toplo celo in jo objel se tesneje, kajti cutil je, da si zeli blizine. Njegove oci so spremljale sive oblake, ki so se valili proti njihovemu taboru s severa. Zaprl je oci in pustil, da je sonce bozalo njegovo kozo. Svoje prste je prepletel z Leinimi in si zacel pomrmravati neko pocasno melodijo, ko ga je prekinil topot kopit. Nejevoljno je odprl oci in se ozrl preko ramena. Iz smeri Min-Rimmona se je blizal prasen oblak jezdecev, ki so v nekaj minutah dosegli tabor in se ustavili. Njihov vodja je razjahal in kot dobrega prijatelja pozdravil njihovega vodnika, nato pa z njim izmenjal nekaj kratkih besed ter zopet skocil na konja. Nekajkrat je pomahal z roko, nato pa so jezdeci v formaciji oddrveli dalje in se kakih sto metrov od tabora porazdelili v neprebojno crto.

Njihov vodja je dvignil roko in pocakal, da je tabor potihnil, nato pa spregovoril "Moji sotemnostranci..."za trenutek je postal, da so prihajajoce besede dobile vecji ucinek "bitka se bo zdaj zdaj pricela!"tabor je vznemirjeno zavrsal. Vodja je nejevoljno pomahal z roko, da je zopet dobil pozornost "Nasi vohuni so izvedeli, da bodo svetlostranci v manj kot pol ure tu, zato se pripravite, kakor veste in znate. Orozje v roke in prerezite jim vratove!"je govor koncal z vzklikom in izza pasu povlekel dve dolgi bodali.

Arm in Lea sta nedotaknjeno sedela v pesku in opazovala tabor, ki se je vznemirjeno pripravljal na bitko. Povsod so se bliskali meci in bodala, drugi so pripravljali tokove puscic in loke, spet tretji so si na pesti natikali zelezne dodatke. Pocasi se je ozrl k Lei, ki sploh ni izgledala navdusena nad vojno. In ko je sam strmel v temnostransko mnozico, ki se je sedaj ze skoraj povsem organizirala, ni cutil neke posebne zelje, da bi se jim pridruzil. Mocneje je stisnil njeno dlan in jo raznezeno pogledal. "Gres?"jo je vprasal, ampak bilo je bolj kot 'Bi ostala tukaj z mano?'. Namenil ji je se en negotov pogled, nato pa je sedel nazaj v pesek in si jo posadil v narocje, tako da jo je gledal v oci. "Najlepsa si."je zasepetal in se nasmehnil. Pomedel je pramen las, ki si je drznil zastreti njene lepe cokoladno rjave oci, nato pa jo je pocasi poljubil na ustnice.

(ne me obglaut zarat tega, k sm napisu, d so prsli in to...amapk je biu res ze cajt d se kej premakne Very Happy)

_________________

Stran: Temna
Starost: 18
Moč: 3
Spretnost: 3
Hitrost: 3
Inteligenca: 3
Spomin: 2
Motivacija: 2
ORMV: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 2

I'll hunt again one night.


Nazaj na vrh Go down
Yantar
Človek
Človek
avatar

Female Prispevkov : 124
Registracija : 14/09/2009

Statistika
Status: Berač
Denar: 9.400

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Čet 15 Apr 2010 - 14:21

Nobenega ni gledala in pogled je dvignila komaj, ko je zslišala topot kopit. Roko je nežno umaknila od ročaja bodala, ko je ugotovila, da so temnostranci. Vodja jih je poklical in tudi Yantar se je nekoliko nejveoljno približala. Prvo besedo je zamudila mapak slišala je dovolj, da je vedela, da se bo bitka začela. Roka je samodejno skočila do ročaja in nežno ga je potegnila ven. Pogladila je rezilo in spravila nožek nazaj. Dvignila je pogled in opazila kako mrsikdo natika kakršnekoli dodatke ali poprijema za orožje. Razpela je lase in jih tako dolgo zvijala in prepletala dokler ni bil izven spleta le še en pramen las. Tisti je bil nekoliko prekratek in lahko ga je kakorkoli zvijala ga v spletek ni spravila. Zamomljala je nekaj in preostale lase spela z gumico.
Nazaj na vrh Go down
Leassi
Admin
Admin
avatar

Female Prispevkov : 8330
Starost : 23
Lokacija : Lossarnach
Geslo : .•° No Mercy °•.
Registracija : 22/06/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 116.620

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Tor 20 Apr 2010 - 16:52

Bila je hvaležna Armu, da je takoj začutil njeno željo po njegovem objemu. Počutila se je tako varno - in mogoče tudi manj prepričano, da je to, kar počne, tako narobe ... A tudi sama se je zdrznila ob bobnečem prihodu temnostranskih okrepitev. Počasi se je usedla pokonci in se zazrla v voditelja, ki je povedal nekaj tipično bojnih besed. Opazovala je vrvenje tabora in poslušala žvenket mečev ter bodal ter brnenje tetiv, ko so se temnostranci mrzlično pripravljali na spopad. Skorajda je lahko čutila, kako se pod njo trese celotna pečina v pričakovanju krvavega spopada ...

Onadva pa sta še vedno sedela tam in jih samo opazovala, še vedno z roko v roki. Cel prizor se ji je zdel skoraj neresničen, tako nasprotujoč, lep, a hkrati krut, ona pa je le sedela tam in vse vpijala z očmi, zlato in toplo puščavo, bliske mečev ter sadistične nasmeške njenih soborcev ... Tudi zlatorjav puščavski pesek se ji je nenadoma zdel bolj suh, lačen potokov svetlordeče krvi umirajočih vojakov. In kljub vsem pomislekom je vedela, da mora, da si je izbrala to življenje in da mora zdaj vstati in izbojevati to bitko, ne glede na to, da bi najraje za vedno ostala na vrhu tiste pečine.

Ob Armadalovem ne ravno nadušenem pozivu na boj je preusmerila pogled k njemu, da bi ugotovila, kaj si on misli o tem. "Saj veš da morava iti ..." se je narahlo nasmehnila, a ni kazala posebne želje po odhodu. In tudi njemu ni bilo videti, da bi si tega želel kaj bolj kot ona. "Res," se je namuznila ob njegovih besedah, mu nežno vrnila poljub ter ovila roke okrog njega, še vedno v neizmerni želji po njegovi bližini. In čeprav je bila to najtežja stvar na svetu, se je po nekaj minutah odmaknila od njega in odprla oči. "Greva," je zatrdila in nekako ji je celo uspelo zveneti bolj prepričano kot prej. Počasi sta se vednarle spravila na noge in se spustila iz pečine ter še sama pripravila orožje za bitko, ki naj bi odločala o prihodnosti njih vseh.

_________________
¤~°~¤
"Veruj v svoje verige, a zastraži ujetnika."
~¤~°~¤~
Moč: 1
Spretnost: 2
Hitrost: 2
Inteligenca: 2
Spomin: 1
Motivacija: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 1
ORMV: 1
°~¤~°~¤~°

°~¤~°~¤~°
Nazaj na vrh Go down
http://forest-way.heavenforum.com
Armadal
Admin
Admin
avatar

Male Prispevkov : 7678
Starost : 23
Lokacija : Toasting in the summer sun.^^
Geslo : Scream, scream, like you would if I ravished your body.
Registracija : 02/02/2009

Statistika
Status: Morilec
Denar: 113.919

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Čet 22 Apr 2010 - 13:17

(ekola, lets start the party! Very Happy)

Z vzdihom se je tudi sam dvignil na noge in se skupaj z Leo spustil navzdol po pecini. Tudi sam je stopil do tisto malo prtljage, kolikor jo je imel in na notranjo stran svojega usnjenega plasca zataknil ocarljivo in raznovrstno mnozico bodal, preko hrbta pa si je obesil lok in tul s puscicami. V rokave je spravil bodala, v levico mec, v desnico pa je poprijel bic. Pocakal je se na Leo in Thyso, nato pa se je obrnil k nekemu mladenicu, ki je ostal zadaj, da bi strazil princesko. Stopil je do njega in mu z nekaj tihimi besedami, zasepetanimi na njegovo uho, da ga je lahko slisal le on sam, mu je obrazlozil, kaj se bo zgodilo, ce se bo kakorkoli dotaknil svetlostranke. Ko se je odmaknil, je bil mladenic neprimerno bolj bled kot prej, poleg tega pa je se ustrezljivo kimal. Arm se mu je sladko nasmehnil, nato pa se je pridruzil puncama in se skupaj s preostalimi temnostranci odpravil na kraj, kjer naj bi pricakali svetlostranske cete. Na poti se je nekajkrat ozrl k Lei, nato pa jo mec le spravil za pas in svojo dlan stisnil v njeno.

Obstali so na vrhu zlatorumene pescine, ki je tako odbijala svetlobo, da prihajajoca sovraznikova vojska ni mogla opaziti temnostrancev, ki so, ogrnjeni v rumenkaste in bele kute, lezali na pesku. Ko se je na obzorju zasvetil prvi oklep in zazvenketala prva sulica, ki je zadela ob mec, se je Armu nekoliko stisnil zelodec in zopet se je ozrl k Lei. Kaj, ce se ji kaj zgodi? Kaj ce... sploh ni hotel misliti na to, zato je samo se mocneje stisnil njeno dlan in preprijel mec v svoji dlani. Svetlostranske cete so prikorakale do pescine, na kateri so lezali in njihov vodja je, vedoc, da jih bodo kmalu opazili, zamahnil z roko in z nasprotne pescine se je po bregu navzdol spustil oddelek konjenice, ki je prisla iz Min-Rimmona. Svetlostranci so se takoj preuredili in vse oklepnike ter sulicarje prestavili v prvo vrsto, da bi pricakali konenjico, pozabili pa so na svoj hrbet. V tistem je njihov poveljnik zamahnil se drugic in tokrat so se iz peska vzdignili oni ter z bojnim krikom zdrveli navzdol po pescini proti svojim sovraznikom.

_________________

Stran: Temna
Starost: 18
Moč: 3
Spretnost: 3
Hitrost: 3
Inteligenca: 3
Spomin: 2
Motivacija: 2
ORMV: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 2

I'll hunt again one night.


Nazaj na vrh Go down
Clarissa
Človek
Človek
avatar

Female Prispevkov : 1823
Starost : 22
Lokacija : Beleriand
Geslo : Uspeh na Forestu je 1% priložnosti, 1% dela in 98% zlobe
Registracija : 10/12/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 35.140

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Sre 28 Apr 2010 - 20:55

Clar si je nazaj prisvojila Finvarro in se umaknila za pečino, na vrhu katere so čakali ostali. Njena oblačila so bila temna, konj tudi, zaradi česar je bila preveč opazna. Kmalu je zaslišala zvok vojske, ki je prihajala. Prhanje prihajajočih konj in enakomerno žvenketanje oklepov je celotno ozračje preželo z napetostjo. Najbrž je vsak človek, čarovnik ali vilin vedel, da se bo vse skupaj kmalu spremenilo. Finvarra je z nogo udaril ob tla in zaprhal. Komaj čakam. Že tako dolgo nisem nikomur preklal lobanje s kopitom... Clarissa se je zlobno nasmehnila in si nadela masko ter spela košate lase. Nikakor ni hotela, da bi jo prepoznali in ne bi mogla zavladati Beleriandu. Ravno je dvignila pogled in v istem trenutku opazila, da so se čakajoči na pečini zganili, natančneje so z glasnim bojnim krikom šli v napad. Še sama je zarjovela in spodbodla žrebca. Ta se ni obotavljal in se povzpel po pečini in to zelo hitro. Konjenica se je že prej zapodila v boj, zato je bilo že kar precej krvavo, kar pa je Finvarro še bolj razveselilo. Pojdi po svoje. In pobij jih čimveč, mu je naročila, razjahala in sama stekla v boj. Zabliskala sta se saia, ki ju je v trenutku zarila v vrat nekega neprevidnega svetlostranca, ki se je trudil z lokom.
Nazaj na vrh Go down
http://harry-slo.forumotion.net
Clarissa
Človek
Človek
avatar

Female Prispevkov : 1823
Starost : 22
Lokacija : Beleriand
Geslo : Uspeh na Forestu je 1% priložnosti, 1% dela in 98% zlobe
Registracija : 10/12/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 35.140

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pet 30 Apr 2010 - 18:49

((linrasa, jst te izzivam na dvoboj. če ne veš kko to gre upraš leassi alpa kr mene))

Glavo dol, skok v levo, da se izmakneš, zabodi. V mislih si je govorila kaj mora storiti, ko se je bojevala z nekim omari podobnim svetlostrancem. Očitno je mislil, da jo bo lahko premagal, ko jo je napadel izza hrbta. Seveda ga ne bi opazila, če ne bi bilo Uheljca, ki je napadalca ugriznil v roko s katero je držal meč. Ob njegovem kriku se je obrnila, sklonila ko je zamahnil s svojim težkim mečem, izmaknila v levo in zabodla en sai v njegovo roko, drug pa v trebuh. Zagolčal je in jo odrinil. To očitno ni imelo nekakšnega posebnega efekta, koristnega zanj, saj je sai le še bolj razparal njegov trebuh. V naslednjem trenutku se je že zgrudil s prerezanim vratom, saj Clarina druga roka ni počivala. Bila je že precej krvava in z raztrganim plaščem, a ne najbolj trezna. Vonj po krvi, kričanje, ropotanje in prah jo je že rahlo opijanil. Vedela je, kaj je nekoč nek bradač v gostilni mislil, ko je govoril, da v bitki postaneš pijan od krvi in ubijanja. Zagledala je oranžne lase neke svetlostranke in ponovno napadla.

((s tem zadnim si mišlena ti, linrasa))
Nazaj na vrh Go down
http://harry-slo.forumotion.net
Saiaron Parawel
Vilinka
Vilinka
avatar

Female Prispevkov : 272
Starost : 22
Registracija : 14/09/2008

Statistika
Status: Vojskovodja
Denar: 10.650

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Ned 2 Maj 2010 - 19:55

Po tistem, ko so izvedeli, da so že ugrabili princeso, so pohiteli proti kraju, kjer naj bi se že odvijala bitka. To je bilo očitno res, saj je Saiaron medtem, ko so se bližali, zaslišala hrup boja. Zaslišal se je sikajoč kovinski zvok, ko je izvlekla meč, ki si ga je prisvojila med nalogo, ko je iskala škratji načrt. Res je bila bitka v samem osrčju. Saia sploh ni oklevala, ampak je pognala Airen in se kmalu znašla v osrčju boja. Meč je bil očitno zelo kvaliteten, saj se je nekemu temnostrancu njegov zlomil ob močnem udarcu, ko sta se njuna meča prekrižala. Mala malica ga je bilo v naslednjem trenutku pokončati, občasno pa si je pomagala tudi z magijo.
Nazaj na vrh Go down
Luciane
Vilinka
Vilinka
avatar

Female Prispevkov : 1433
Lokacija : Lucyna hišica na drevesu
Geslo : *-~°Sanje lahko premikajo gore°~-*
Registracija : 11/11/2008

Statistika
Status: Vojskovodja
Denar: 28.150

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pon 3 Maj 2010 - 5:32

[samo sebe bom pozvala na dvoboj]

Luciane se je držala nekoliko bolj zadaj in vse skupaj najprej opazovala. Bila je majhna za svoja leta, roka pa je počasi skočila do ročaja meča. Pogledala je naokoli, ni se želela boriti z večvrednimi nasprotniki. Za začetek se je umaknila nekaj nožem in puščicam pa tudi kakšnemu saiu. Konja in Larsa je pustila malce nazaj, saj ni želela, da se udeležita bitke. Vedela je, da ni pretiranoo dobra na konju in ne bi bilo pametno že v prvo bitko odjezditi. Opazovala je nasprotnike ampak so bili vsi veliko večji od nje. Ko je prišla na drugo stran boja je opazila manjšo temnolsao deklico, približno Lucynih let. Vedela je da je deklica temnostranska in se odločila za napad od zadaj. Potuhnila se je in odšla do njenega hrbta. Deklica jo je zaznala in kmalu sta se začeli z mečem oz. deklica je imela nož, boriti. Nista bili v središču boja, nekoliko izven kroga borcev sta odvijali še eno bitko in se nevarno bližali krugo boja. Opazovala je deklico. Imela je črne kitke, ki so bila spete zadaj, en pramen pa je ušel iz čopa in je bila zataknjen za uho. Imela je bledo, skoraj belo polt in bila je čarovnica ali človek. Ni izgledala pretirano kraljevskega rodu, prej bi Lucy verjela, da je bila popolnoma navaden človek. Razmišljala je o približni starosti njene nasprotnice in ugotovila, da je stara 10-13 let.

[Yantar je mišljena]
Nazaj na vrh Go down
Leassi
Admin
Admin
avatar

Female Prispevkov : 8330
Starost : 23
Lokacija : Lossarnach
Geslo : .•° No Mercy °•.
Registracija : 22/06/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 116.620

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pon 3 Maj 2010 - 16:00

NPC:
Okej, da mal okvirno povem navodila. Lahko pišete, da ste ubijali neki namišljene sovražnike, ampak tu ne smete pretiravati. Nekako realno upoštevajte svoje moči, sicer lahko tudi zaradi preveč hvaljenja kako ste zaklali celo skupino ljudi z enim zamahom meča, staknete kako poškodbo. Pišite torej realno, naj vam ne uspe čisto vse, tako bo bolj zanimivo.
Lahko seveda napadete tudi nekega drugega pisca iz nasprotne strani kot ste nekateri že storili. V tem primeru se zavedajte, da v nobenem primeru ne smete pisati za drug lik in ne smete pisati, kako ste ga kakorkoli ranili. Lahko recimo napišete, da ste zamahnili proti njem, ne pa tudi, če ste zadeli cilj oz. kaj ste z napadom dosegli. To napišem v sodbi za posameznike, kjer povem tudi poškodbe. Poškodbo si morate obvezno dodati v podpis, da je to razvidno in jo bom upoštevala tudi pri nadaljnih sodbah, da ste torej manj sposobni zaradi nje.
Če med dvobojem potrebujete sodbo, pa me ni na spregled, to napišite v temo RPG klepet. Zdej ne vem, ali bom sam jaz dežurni sodnik, ali bo imela toliko časa tudi Merenwen, bomo videli.

----------------------------------
Lily pazi, da boš izvirna pri svojih postih in nikakor ne ponavljaj za pisci pred sabo. To je bilo že recimo pri Yantar z spenjanjem las in pri izmikanju puščicam, kar je bila ideja Linrase. Se da veliko več nardit s svojim idejami Wink
Luciane mislim, da si že toliko napredovala v Rpg pisanju od tvojih začetkov, da lahko brez težav napadeš nekoga drugega - in nee sebe, prosim no. Ni zanimivo aveš. Ti garantiram da ti ne bo šlo tko slabo tudi proti bolj izkušenim piscem Smile
Saiaron daaj malo razširi tisti del posta o bojevanju z magijo. Se da veliko naredit Smile
Loryna poskusi z daljšimi posti in manj poveličevanja svojih sposobnosti =)
Luciane, Loryna, Lily, Linrasa: na splošno puščice letijo prehitro, da bi lahko človek videl puščico, ki že leti proti tebi in se ji potem izmaknil. Izogibajte se temu prosim Wink
Vsi: malo več v poste vključujte svoja občutja in misli ob bitki, opisujte okolico, barve, zvoke ... Bo bolj razgibano, kot pa če je 20 vrstic samo meč ki je šel levo in desno, blokiran udarec, izmikanje puščici in spet meč, naslednji nasprotnik z nožem.. blabla xD


Sicer pa, kar tko naprej! Zanimivo vas je brat Very Happy
Nazaj na vrh Go down
http://forest-way.heavenforum.com
Eärédien
Vilinka
Vilinka
avatar

Female Prispevkov : 7018
Starost : 22
Lokacija : na dnu morja :)
Geslo : If you don't earn respect when you're alive, you don't deserve it when you're dead.
Registracija : 23/12/2008

Statistika
Status: Princesa
Denar: 56.300

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pon 3 Maj 2010 - 16:39

Ea je s strahom pričakovala bitko, saj se ni še nikoli bojevala. Upala je, da se ne bo preveč poškodovala ali celo umrla. Ob misli na to to jo kar zmrazilo. Ko jim je vodja povedal, da se bodo bojevali se je najprej zako ustrašila, da bi skoraj rekla, da se bitki ne bo pridružila, nato pa se je vseeno odločila, da se bo bojevala. Tik pred začetkom je bila že kar malo nestrpna in je neprestano hodila okrog, saj ni mogla stati dolgo časa na istem mestu. Zdelo se ji je, da so vsi precej živčni, kar se ji ni zdelo nenavadno.
"Se lahko tudi jaz bojujem?" jo je vprašal Keith. "Ne. Prenevarno je. Pojdi in se skrij nekam," mu je odgovorila. Videla je, da je razočaran, vendar ji ni ugovarjal. Verjetno je ugotovil, da ne bi popustila. Ea ga je še poljubila na čelo, nato pa se je njena mala opička odšla skrit.
Nato se je bitka začela. Prve puščice so že letele proti njim in tudi Ea si je hitro propravila lok. V streljanju ni bila zelo dobro, vendar je upala, da ji bo uspelo koga zadeti. Nekajkrat je ustrelila, vendar zaradi količine puščic v zraku ni videla, ali je koga zadela. S tem se zdaj ni več ubadala, ampak se je raje osredotočila na to, da ne bi bila zadeta. Enkrat je je ouščica za las zgrešila in Ei je kar zastal dih. Ni si mogla misliti, da je bila tako blizu smrti. Če bi stala korak bolj desno bi bila zdaj že mrtva.
Te misli si je odrinila iz glave in se spet začela bojevati. Zdaj so se temnostranci že tako približali, da je vilinka raje izvlekla meč in se ozirala naokrog, da bi si izbrala nasprotnika. Napadla je nekega človeka malo naprej od nje, saj se ji je zdelo, da meča ne obvlada dosti bolje od nje. Nekaj časa sta se mečevala, nato pa ga je Ei uspelo nekako premagati, čeprav je pri tem dobila manjšo zarezo v roko. Nekaj časa si je ogledovala svojo rano, nato pa se je spomnila, da sta v bitki tudi Mery in Lucy. Zelo se je ustrašila zanju, zato ju je začela iskati s pogledom. Ker ju nekaj časa ni opazila se je odločila. da se bo bojevala naprej. Upam, da se jima ne bo zgodilo nič hudega, si je mislila.
Potem je zagledala nekega temnostranca, ki je bil s hrbtom obrnjen proti njej. Nabodla ga je v hrbet in videla, da je pri tem rešila vsetlostranca, ki se je prej bojeval z njim. Nasmehnila se je in se odpravila naprej. Napadla jo je neka ženska in Ea se je zelo ustrašila, saj je bila zelo velka in močna, zdelo pa se je tudi, da obvlada svoje orožje. Nekaj časa sta se bojevali in Ei je začelo zmanjkovati moči. Udarci njene nasprotnice so bili tako močni, da je komaj še lahko držala meč v roki. Odločila se je, da se bo poskušala oddaljiti od nje, saj je ugotovila, da nima možnosti za zmago. Ritensko se je premikala nazaj, nato pa hitro stekla, še preden je lahko temnostranka ugotovila kaj se dogaja.
Utrujeno se je ozrla naokoli, da bi videla če je prišla dovolj daleč. Upam, da si me ni zapomnila. Če me najde še enkrat ji bom zelo težko pobegnila.

((ni glih baš nek zaklučk ampak nimam več idej xD
če se komu da me lahka napade k jst nevem kdo je že napaden od vs pa to Very Happy))
Nazaj na vrh Go down
http://dragcave.net/user/E%E4r%E9dien
Armadal
Admin
Admin
avatar

Male Prispevkov : 7678
Starost : 23
Lokacija : Toasting in the summer sun.^^
Geslo : Scream, scream, like you would if I ravished your body.
Registracija : 02/02/2009

Statistika
Status: Morilec
Denar: 113.919

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pon 3 Maj 2010 - 17:06

Svetlostranci vendarle niso bili tako nesposobni, kot je Arm upal in so od sebe dajali presenetljivo dobre udarce. Nejevoljno se je namrscil in podvojil moc svojega napada na nekega ocitno izkusenega bojevnika, ki mu je na njegovo frustracijo ze stotic nastavil svoj veliki, okrogli scit. Arm je prav mastno zaklel in mu bic ovil okoli noge. Z enim potegom ga je spravil iz ravnotezja in mu mec od strani zabodel v telo, saj je imel na prsih in trebuhu oklep. Pobral mu je scit iz rok in ga z veliko silo zalucal v majhno gruco, ki se je s hrbtom ob hrbtu spretno branila napadov z vseh strani. Scit je enega izmed njih zadel v teme in s preklano glavo se je zvrnil po tleh, v gruci pa pustil ranljivo luknjo, ki so jo najblizji temnostranci takoj izkoristili. Preko njegovega obraza je sinila senca nasmeha, a ze v naslednjem trenutku je z desne zaslisal dviji bojni krik in za las odskocil rezilu velike sekire, ta pa se je skoraj do usesa zapicila v tla. Izkoristil je priloznost in svetlostrancu odrobil glavo, preden bi sekiro uspel izvleci iz globokega peska. Hitro se je skril za njegovo telo, saj je v zraku videl nekaj bliskov in ze v naslednjem trenutku se je zaslisalo nekaj dokaj ogabnih zvokov, ki so mu povedali, da so puscice zadele njegov scit. Odrinil je mrtvo telo in se zakotalil po zlatem pesku, pri tem pa iztegnil bodalo in nekega svetlostranca porezal po nogah. Zavrtel se je okoli svoje osi in z ocmi bliskal po bojiscu za novimi tarcami. Pogled se mu je ustavil na postavi, ki je nekoliko opotekavajoce tekla stran od bitke, po spolzki sipini navzgor. Zdela se mu je nekako znana, a je nepomembno misel odrinil in se pognal za njo. Na poti se je izognil nekaj udarcem, a se ni ustavljal, da bi jih vrnil, ker ni hotel izgubiti pogleda na bezeco postavo. Kmalu jo je dohitel in ji s plosko stranjo meca spodnesel noge.

(eqola, eica Very Happy izzivam te na dvoboj Razz)

_________________

Stran: Temna
Starost: 18
Moč: 3
Spretnost: 3
Hitrost: 3
Inteligenca: 3
Spomin: 2
Motivacija: 2
ORMV: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 2

I'll hunt again one night.


Nazaj na vrh Go down
Eärédien
Vilinka
Vilinka
avatar

Female Prispevkov : 7018
Starost : 22
Lokacija : na dnu morja :)
Geslo : If you don't earn respect when you're alive, you don't deserve it when you're dead.
Registracija : 23/12/2008

Statistika
Status: Princesa
Denar: 56.300

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pon 3 Maj 2010 - 19:40

Ea se je ustavila na robu bitke in si ogledala situacijo. Ni se ji zdelo, da ima katera stran premoč, čeprav je upala, da je svetlostrancev več. Pravzaprav je bilo težko ločiti, kdo se bojuje na kateri strani. Nekaj časa je tako stala in si ogledovala bitko, pri tem pa si je že nabrala nekaj novih moči. Popila je požirek vode iz svoje čutare, potem pa opazila, da proti njej hiti nek mladenič. Zdelo se ji je, da jo bo napadel, zato se je malo ustrašila, vendar se je nato hitro opogumila: Uspelo mi bo ... ne smem se preveč hitro prestrašiti. Že tako je imela slabo vest, ker se je oddaljila od bitke, ostali pa so se pogumno naprej bojevali. Upala je, da je Keith na varnem in da ga ne bo nihče našel. Le kam se je skril? si je vprašala. Saj tukaj ni nobenega grmovja ali česa podobnega. Odločila se je, da se bo nehala ubadati s tem, ker je vedela, da bo Keith že sam poskerbel zase. Nato se je zopet obrnila proti bitki, takrat pa jo je zaslepilo sonce, ki je ravno prišlo izza oblakov. Bilo je že precej nizko na nebu in počasi se je že začelo mračiti. Vseeno pa je bilo sonce še dovolj močno, da jo je za trenutek zaslepilo in ni videla drugega kot bleščečo svetlobo. Z roko si je oči hitro zaščitila pred žarki, da bi videla temnostranca, ki se ji je zdaj že zelo približal. Hitro se je postavila v položaj za bojevanje in iz nožnice potegnila meč. Upala je, da njuen nasprotnik mečevanje ne obvlada veliko bolje kot ona. Bom pa uporabila magijo, si je dejala za vzpodbudo, nato pa se spet zastrmela v svojega nasprotnika.

((ej greva midva med bojem ugotout da sva bradr pa sistr =)
mal je kratk post, sam res nimam več idej. mogoče dodelam jutr Smile
no zdej je mal bolš Razz))


Nazadnje urejal/a Eärédien Čet 6 Maj 2010 - 12:06; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
http://dragcave.net/user/E%E4r%E9dien
Armadal
Admin
Admin
avatar

Male Prispevkov : 7678
Starost : 23
Lokacija : Toasting in the summer sun.^^
Geslo : Scream, scream, like you would if I ravished your body.
Registracija : 02/02/2009

Statistika
Status: Morilec
Denar: 113.919

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Sre 5 Maj 2010 - 21:37

(lahluuu Very Happy okej...gremo se tepst! *war dance*)

Arm se je posmehljivo zarežal, ko je njegova nasprotnica izvlekla svoj meč. Tole, da je meč? Daj no, je dejal sam pri sebi, nato pa je pričel krožiti okoli nje. Njegova roka je zdrsnila pod plašč in med prste je vzel tri metalne nože. Z eno gladko potezo je roko iztegnil in izpustil eno izmed srebrnkastih rezil, da je švistnilo proti vilinki. Kmalu sta sledila še druga dva, nato pa je naredil naslednji krog in v dlan prijel svoj meč, v levico pa je poprijel navzdol obrnjeno bodalo. Ni dvomil, da jo bo z lahkoto premagal v dvobojevanju, temveč ga je skrbela magija, saj jo je kot vilinka gotovo obvladala. Ob tem se je malce namrščil, saj je sam znal le nekaj osnovnih stvari, tako da se je ne bi mogel prav dobro ubraniti. Zato jo bo pač mogel zdelati fizično, brez nekih hokusov pokusov. Zavrtel je meč med prsti in nato planil naprej. Rezilo je kot srebrna packa drvelo po zraku, usekalo zdaj tu, zdaj tam, vsakič drugje, Arm pa je lahkotno skakal po sipkem pesku okoli svoje nasprotnice. Tako kot vedno med bojem, ga je prevzela nekakšna krvna mrzlica in njegovi refleksi so bili prav neverjetni. Z vzhičenim nasmehom je odbil naslednji udarec in svoj protinapad usmeril proti njenim nogam.

_________________

Stran: Temna
Starost: 18
Moč: 3
Spretnost: 3
Hitrost: 3
Inteligenca: 3
Spomin: 2
Motivacija: 2
ORMV: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 2

I'll hunt again one night.


Nazaj na vrh Go down
Lyan
Čarovnica
Čarovnica
avatar

Female Prispevkov : 1084
Starost : 21
Lokacija : S pivom v roki, kje pa!
Geslo : Torture is just one of my little guilty pleasures...
Registracija : 19/02/2009

Statistika
Status: Morilka
Denar: 16.120

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Čet 6 Maj 2010 - 19:04

Kot angel iz nebes (pravzaprav pekla) se je spustila z neba. Stara dobra Min-Rimmonska puščava ni bila več tisto kot nekoč. Pesek je bil prelit s krvjo, da si dobil vtis, da si v eksotični deželi. Po tleh je že ležalo nekaj prvih trupel, toda očitno se je bitka komaj začela. Elegantno je pristala na strani bitke, kjer je prepoznala nekaj obrazov. Armadal, Leassi, Yantar in stara dobra Clarissa. Najprej je stekla do svoje preljube polsestre in jo prisrčno objela, hkrati pa s svoje bodalce zapičila v trebuh nekega vilinskega vojščaka. "Dolgo se nisva videli, kaj?". Malce jo je zapustila in izginila v množici, potem pa je okoli nje na tla padel krog vojščakov. Udarni val čarovnije je malce razmrčil lase tudi ostalim, toda zgodilo se jim ni nič hujšega. Nekaj vojščakov v bližini je prestrašeno obstalo, saj očitno niso pričakovali močnih čarovnic med temno vojsko. Z veseljem jim je pomahala, potem pa se obrnila proti Clar. "In, kaj se je vmes dogajalo?".

(heh, Lyan is BACK!!! Very Happy sej ne trdim, d bom pogosto pisala, ampak vsaka okrepitu pride prow Wink)
Nazaj na vrh Go down
Fialadiss
Vilinka
Vilinka
avatar

Prispevkov : 25
Registracija : 11/04/2010

Statistika
Status: Berač
Denar: 9.100

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pet 7 Maj 2010 - 5:20

Fy se je končno odločila stopiti na prizorišče. Prej se je nekaj časa skrivala za veliko skalo in opazovala boj od daleč. Odločno je stopala po pesku in poslušala krike udeležencev. Ahm, tu je pa že kar vroče... Pogledala je naokoli, da bi videla kakšen znan obraz vendar so se vsi tako hitro premikali, da je bilo to skoraj nemogoče. Opazovala je mešanico črne, rjave in oranžne, ki se je pomikala po bojišču. Ustavila se je na varni razdalji ter položila svojo torbo na tla. Ven je po nekaj napora privlekla čutaro in hlastno popila nekaj požirkov vode tako, da bo pripravljena, če jo bo kdo pozval na dvoboj. Nato se je usedla na pesek ter se nekajkrat še podrgnila po stegnih saj je bil pesek vroč in čakala na poziv. Medtem se je mogla večkrat tudi izogniti puščicam zato je raje vstala.
Nazaj na vrh Go down
Eärédien
Vilinka
Vilinka
avatar

Female Prispevkov : 7018
Starost : 22
Lokacija : na dnu morja :)
Geslo : If you don't earn respect when you're alive, you don't deserve it when you're dead.
Registracija : 23/12/2008

Statistika
Status: Princesa
Denar: 56.300

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pet 7 Maj 2010 - 10:21

Ko je Ea zagledala posmehljiv nasmeh na nasprotnikovem obrazu se ji je temnostranec tako zagabil, da se je odločila, da ga mora za vsako ceno premagati. Ker je bila tako jezna sploh ni čutila bolečin v rani iz katere je zdaj kapljala kri. Kdaj bo že nehal s temi igricami? se je vprašala, ko je temnostranec krožil okoli nje. Videla je, da je segel pod plašč in kar zdelo se ji je, kaj bo potegnil na plano. Bili so trije metalni noži. Prvemu se je z lahkoto izmuznila, drugi jo je za las zgrešil, tretji pa jo je malo opraskal, vendar poškodba i bila zelo huda. Ea je upala, da njen nasprotnik meča ne obvlada tako dobro kot metanja nožev.
Nato sta se začela mečevati. Videla je, da mu gre to dobro od rok, vendar sama ni bila dosti slabša. Mislila je, da ji ne bo šlo tako dobro, a ko se je enkrat skoncentrirala na udarce jih je lahko odbijala. Tudi sama je nekajkrat zamahnila proti njemu, vendar se je vsakič mojstrsko obranil. Zdelo se ji je, da je njen nasprotnik zelo vzdržljiv in se ne bo kmalu utrudil. Upam, da bom imela po tem še dovolj moči za magijo. V tem sem gotovo boljša od njega, si je rekla in ponovno zamahnila proti njemu. Obranil se je njenega udarca, nato pa se je usmeril k njenim noga. "Ojej," je tiho zašepetala in upala, da je ni slišal. Zdelo se ji je, da si bo noge težje obranila. Nekako moram pridobiti čas, da lahko začnem uporabljati magijo, je pomislila.Nato se je odločila, da se bo raje skoncentrirana na boj, namesto da bo toliko razmišljala. Spet se je popolnoma zatopila v bojevanje in obranila nekaj njegovih udarcev, čeprav je večkrat komaj ušla rezilu njegovega meča.
Videla je, da je zdaj čas, da ona napade njega. Hitro je zamahnila proti njemu in nato še enkrat in še enkrat, fant pa se je branil njenih udarcev. Upala je, da ga bo kljub temu kdaj zadela ali vsaj rahlo poškodovala.


[a boš zdej začeu pogovor?]
Nazaj na vrh Go down
http://dragcave.net/user/E%E4r%E9dien
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pet 7 Maj 2010 - 11:11

((Fialadiss js te izzivam na dvoboj))
Pesek na tleh je bil krvav in nekaj trupel je ležalo naokrog. Lily je zagledala dekle, z svetlimi lasmi. Nedvomno je bila svetlostranka. Lily jo je nekaj časa opazovala. Približala se je dekletu, da bi jo lahko opazilo. Ocenila je, da je bilo dekle staro približno 16 ali 17. Lily se je dekletu počasi še bolj približala. Zaslišala je korake od zadaj. Na hitro se je obrnila in zagledala svetlostranca z nožem. Svetlostranec je nekaj časa z odprtimi očmi zijal v Lily, potem pa je končno prišel k sebi. Medtem se mu je Lily že postavila zadaj za hrbet in ga prevrnila na tla. Pustila je svetlostranca na tleh in se še bolj približala svetlostranki, ki je stala na vročem in krvavem pesku.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pet 7 Maj 2010 - 11:18

Linrasa je zagledala dekle z vranjimi črnimi lasmi, ki jo je želelo napasti. Dekle je bilo povsem očitno na temni strani. To je bilo na njej najbolj očitno prav zaradi njenih temnih črnih las. Lisa je bila prepričana, da je bilo dekle starejše od nje. Lisa se je hitro obrnila nazaj in zagledala temnostranca z nožem. Želel jo je ubiti a je bila Linrasa hitrejša od njega. Ampak temnoostranec pa ji je z nožem odrezal nekaj las. A Lisa se ni menila zato. Še opazila ni. Okolica je bila zdaj še bolj krvava kot je bila prej, ko je Linrasa prišla. Linrasa si je ogledovala dekle s črnimi lasmi in ugotovila je, da je ne bo lahko premagati.
Nazaj na vrh Go down
Armadal
Admin
Admin
avatar

Male Prispevkov : 7678
Starost : 23
Lokacija : Toasting in the summer sun.^^
Geslo : Scream, scream, like you would if I ravished your body.
Registracija : 02/02/2009

Statistika
Status: Morilec
Denar: 113.919

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pet 7 Maj 2010 - 12:58

Namuznjeno je odskocil rezilu njenega meca in zamahnil nazaj. Bila je spretna, a vseeno ne dovolj zanj. Vedel je, da bi jo lahko premagal, ce bi se stalno dvobojevala, a vedel je tudi, da se bo vilinka slej ko prej posluzila magije. In tega ji ne sme pustiti. Zazil je oci in napadel se bolj divje in ognjevito. Ni ji dal niti sekunde predaha, da bi lahko posegla po magiji v sebi, saj je vedel, da se mu bo takrat slabo pisalo. Stisnil je zobe in delil udarce kot dezne kaplje. Le da bi te dezne kaplje ubile vilinko, ce se jih ne bi ubranila. Njegove prsi so se dvigale v hitrem ritmu dihanja, bitje njegovega srca pa je zapoljnjevalo kratke trenutke tisine, ki so nastopili med kresanjem mecev. Obliznil si je ustnice in napadel se posebno silovito, nato pa izza pasu povlekel bic in v naslednjem trenutku je pocilo in svistnilo skozi zrak, tanka, a mocna crna nit pa se je ovila okoli njenih gleznjev. Obrisal si je pot s cela in jo razorozil, nato pa dvignil pogled na njen obraz. Zakaj...se mu je zdelo, da je na njem nekaj znanega? Namrscil se je in njen mec odrinil dlje po pesku, medtem ko ji je svoje rezilo prislonil na beli vrat. "Kako ti je ime?"jo je ostro vprasal in za trenutek pocepnil, ko je mimo njiju priletel razlomljen scit, ki je odsluzil svojo dobo. Prhnil je in pobral polmesec s tal. Zalucal ga je nazaj v mnozico pod njima in zasisalo se je nekaj krikov. Zadovoljno se je nasmehnil, nato pa se je njegov obraz zopet zresnil in svoj pogled je hladno zapicil v vilinko pred seboj.

_________________

Stran: Temna
Starost: 18
Moč: 3
Spretnost: 3
Hitrost: 3
Inteligenca: 3
Spomin: 2
Motivacija: 2
ORMV: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 2

I'll hunt again one night.


Nazaj na vrh Go down
Fialadiss
Vilinka
Vilinka
avatar

Prispevkov : 25
Registracija : 11/04/2010

Statistika
Status: Berač
Denar: 9.100

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pet 7 Maj 2010 - 13:38

Fy je srepeče pogledovala naokoli in videla nekega temnostranca, ki se je nenadoma pojavil ob njej. Bedasto se je režal Fy pa ga je premerila. Bil je bolj čokate in majhne postave vendar se je zdel močan. Sladko se mu je nasmehnila in se kot mimogrede postavila za njegov hrbet. Glavo mu je položila na ramo in on se je ves prevzet zabolščal vanjo od strani. Nato pa je naredila vse kar je lahko brez orožja, torej: na hitro ga je porinila na tla kar ni bilo težko saj je bil ves zmeden, nato pa z vso silo skočila nanj ter ga močno stisnila za vrat. Še vedno je odsekano in hropeče dihal, tako, da je na njegov vrat stopila. Kriknil je in na mestu umrl. Nato je pred sabo opazila neko temnostranko s črnimi lasmi. Očitno se zame začenja boj... Je hladno pomislila ter se ji približala. Hladno jo je gledala z visoko dvignjeno glavo. Približevala se ji je ter se znašla za njo. Poskusila jo je udariti v bok.
Nazaj na vrh Go down
Eärédien
Vilinka
Vilinka
avatar

Female Prispevkov : 7018
Starost : 22
Lokacija : na dnu morja :)
Geslo : If you don't earn respect when you're alive, you don't deserve it when you're dead.
Registracija : 23/12/2008

Statistika
Status: Princesa
Denar: 56.300

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pet 7 Maj 2010 - 15:15

Ei se je zdelo, da temnostranec ni več tako siguren vase, kot je bil na začetku. Najbrž je mislil, da nimam pojma o mečevanju. No, sej ga res nimam. Sem pa kar spretna in se mu lahko izmuznem. Pa še srečo imam, se je nasmehnila sama pri sebi. Človek ji še vedno ni pustil toliko časa, da bi ga lahko napadla z magijo, saj je najbrž vedel, da bi ga v tem premagala. Nekaj časa sta se še tako bojevala, nato pa je on izza pasu povlekel bič. Ea se je zelo ustrašila, vendar je upala, da ima zdaj priložnost da uporabi magijo. Vendar je bil njen nasprotnik prehiter. Bič se je ovil okoli njenih gležnjev in padla je na tla. Ojej,si je dejala. Zdaj me bo gotovo ubil. Vendar se je temnolasec le približal in je vprašal: "Kako ti je ime?" Ea je nekaj časa razmišljala, če naj mu pove svoje pravo ime. Zakaj ga sploh zanima to? se je vprašala. Zdaj ji nič več ni bilo jasno.
Takrat je mimo priletel ščit in temnostranec ga je vrgel nazaj v bitko. Medtem je Ea hitro odvila bič, ki je bil ovit okoli njenega gležnja. Še vedno je bila brez orožja in pravzaprav ni bila v nič boljšem položaju, vendar je bila zdaj veliko bolj mirna. Ko je gledala njegov profil obsijan s soncem in poslušala njegov smeh pa se ji je naenkrat vse to zazdelo tako znano. Kot da bi ga že kdaj videla. Najbrž je bil tudi on na festivalu in se ga od tam spominjam, si je rekla, vendar je ta odgovor ni zadovoljil. Potem se je črnolasec spet obrnil k njej in odločila se je, da mu bo povedala resnico: "Eärédien. Ime mi je Eärédien." Nekaj časa je pomišljala ali naj tudi ona njega vpraša isto vprašanje, nato pa se je odločila, da bi ga to verjetno samo še bolj razjezilo, zao je ostala tiho in poskušala izgledati čim bolj mirno.
Nazaj na vrh Go down
http://dragcave.net/user/E%E4r%E9dien
Luciane
Vilinka
Vilinka
avatar

Female Prispevkov : 1433
Lokacija : Lucyna hišica na drevesu
Geslo : *-~°Sanje lahko premikajo gore°~-*
Registracija : 11/11/2008

Statistika
Status: Vojskovodja
Denar: 28.150

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   Pet 7 Maj 2010 - 16:51

Meč je spet poletel proti nasprotnici, pa je pobegnila. Odšla je neznano kam in Luciane je želela poiskati drugega nasprotnika. Opazila je svetlolaso postavo v bližini. Imela je dolge lase in izgledala je približno tako izkušena kot Luciane. Stopila je do nje in napadla. Z mečem je zmahnila proti njej in opazovala odzive. Kdo bi vedel, kako ji je ime, če vprašam bom izpadla neumno, bolje da molčim, ponovno je napadla in opazovala odzive. Izgledala je starejša od Luciane in zato malo bolj izkušena. Nekako se je izmikala napadom nasprotnice, pa tudi temu kar je slučajno privršelo mimo, kakšen meč, ki ga je nekdo premaknil nazaj in jo s tem skoraj zadel ali pa ko je kdo komu meč izrinil iz roke. Ravno je dvignila nogo, ker je na mesto priletel meč (v naslednjem trenutku ga je nakdo pobral) ko se je umaknila še meču, ki je jemal zalet za naslednji napad. Zdelo se ji je, da je videla Eo, ki se je z nekom borila pa tudi druge bojujoče pare je videla nokoli. Pozorna pa je bila predvsem na nasprotnico.


[Lyan tebe mislim]
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Osrčje puščave   

Nazaj na vrh Go down
 
Osrčje puščave
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 4Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
RPG Forest :: Človeška mesta in vasi :: Podeželje-
Pojdi na: