Dodajmo domišljiji sanje, razkošna krila in tvegajmo let :)
 
KazaloPortalPomoč pogostih vprašanjSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 Arhiv Nalog

Go down 
AvtorSporočilo
Armadal
Admin
Admin
avatar

Male Prispevkov : 7678
Starost : 23
Lokacija : Toasting in the summer sun.^^
Geslo : Scream, scream, like you would if I ravished your body.
Registracija : 02/02/2009

Statistika
Status: Morilec
Denar: 113.919

ObjavljaNaslov sporočila: Arhiv Nalog   Pon 27 Jun 2011 - 20:57

RAZLAGA:

1.) Na koncu vsake naloge je povezava do začetne teme naloge, kasnejše povezave pa najdete v sodbah NPC-jev, tako da dodatnih povezav v opisu nalog ni.

2.) Kjer so udeleženci v oklepaju, pomeni da naloge niso končali. Včasih jo je po tem prevzel kdo drug (zunaj oklepaja) in jo končal namesto njih, če so vsi v oklepaju, pa naloga ni bila nikoli zaključena.

--------------------------------------

Čudne ptice
Mesto: Elwe
V mestu Elwe v vilinskem gozdu Araw so zaskrbljeni. Že nekaj časa se po mestu in okoli palače spreletavajo čudni živo modri ptiči, ki jih še nikoli ni nihče videl. Nekaj čudnega je na njih, zato sumijo da so morda vohuni. Iščejo pogumne viline, ki bi ugotovili kakšen je njihov namen. Zahtevajo, da se prijavita 2 ali 3 vilini oziroma vilinke.
Udeleženci: Merenwen, (Nellas)
Vodja: Leassi
Začetek: Elwenski Grad

--------------------------------------

Hišni tat
Mesto: Min-Rimmon
Nekemu premožnemu starcu v Min-Rimmonu so okradli hišo. Ponuja nagrado za kogarkoli bi bil pripravljen poiskati tatu in prinesti ukradene stvari nazaj. Rekel je, da vsakega, ki želi nagrado čaka na glavnem trgu opoldne.
Udeleženci: (Naya)
Vodja: Merenwen
Začetek: Osrednji trg

--------------------------------------

Vohunjenje za škrati
Mesto: Elwe
Ko je Merenwen zasliševala ptiča vohuna ji je po dolgem mučenju povedal, da ga je poslala škratja kraljica Naith, ki kraljuje v Fin Hollenu. Rabijo vilini, ki bi bil pripravljen, kot izvidnik iti v Fin-Hollen in raziskati, kaj pripravljajo škrati.
Udeleženci: (Aqua, Ariana), Saiaron Parawel
Vodja: Merenwen
Začetek: Elwenski Grad - Page 2

--------------------------------------

Lov na volkove
Mesto: Ephel Duath
Že nekaj časa divjad iz gozda blizu Ephel Duatha lovi trop steklih volkov. Ker pa je to škratje mesto so vsi veliki in divji volkovi večji kot škratje. V boju z njimi je že nekaj škratov padlo, nekaj pa so jih tudi volkovi napadli. Škrate lahko rešijo le dobrosrčni ljudje ali vilini, zato so sli po vseh dobrih mestih razposlali klic na pomoč. Vsi pogumni, ki bi radi pomagali naj se zglasijo v gostilni Jutranja zvezda.
Udeleženci: (Bea), Luciane, (Wednesday), Abella, Eäredien
Vodja: Opal
Začetek: Jutranja zvezda

--------------------------------------

Iskanje morilca
Mesto: Lossanarch
Lossarnach. Prelepo mesto s šibko vladarico, ki ne more povsem zaustaviti zla, ki se kot kuga širi po njem. V Arnarchu, eni iz med treh rek, ki tečejo skozi mesto, so našli utopljeno žensko s prerezanim grlom. Temnostranko. Ker ona uradno ne bi smela obstajati, so vse skupaj hitro prikrili in morilca nihče ne lovi. Njen mož, precej bogat temnostranski gostilničar pa se je odločil, da hoče lastoročno ubiti tega človeka. Zato ponuja nagrado tistemu, ki ga bo še živega privedel pred njega.
Udeleženci: Armadal
Vodja: Leassi
Začetek: Ulice na obrobju mesta

--------------------------------------

Kraja spisov
Mesto: Ethir
Zgodovina pravi, da je prva skupina čarovnikov v Forestu, Popotniki pogube, zavzela in zavladala mestu Ethir. Ker so tam delovali vse do svoje smrti, so tam pustili mnogo tajnih zapiskov. Bili so temni čarovniki in izumili so mnogo pogubnih urokov, ki so jih tudi skrbno popisali in shranili. Ko so premagali Popotnike, so Ethirčani zapiske skrbno in v tajnosti shranili, čeprav bi bilo varneje jih preprosto uničiti. Do sedaj prav nihče ni vedel, da zapiski še vedno obstajajo.
A samoten, zloben čarovnik je dolgo preučeval zgodovino dežele in prišel do zaključka, da morajo ti spisi še vedno nekje obstajati. Garal je, da je enega od Ethirčanov, ki mu življenje ni ravno prizanašalo, pridobil na svojo stran in ga uporabil kot vohuna. Prav ta vohun je sporočil mojstru, da je izvedel, kje se najverjetneje skrivajo zapiski in bil je čas za odločilni trenutek operacije. Mojster je mogel pridobiti izjemnega čarovnika, ki se bo prebil čez zavarovanje Ethirčanov in njihovih zaveznikov, vilinov ter čarovniku prinesel zapiske z morda najtemnejšimi čarovnijami tega časa.
Vse potrebne podatke naj bi tat dobil od vohuna, ki je za svojo krinko na veliki ethirski tržnici prodajal spodnje perilo.
Udeleženci: vanyar
Vodja: Leassi
Začetek: Tržnica

--------------------------------------

Prepričevanje izvoljenke
Mesto: Noldorian
Bogatemu vilinu iz Noldoriana se je pripetila velika nevšečnost. Po nekaj letih življenja s svojo ženo jo je prevaral, čeprav tega nikakor ni načrtoval. Takoj po tem mu je bilo neznansko žal in sklenil je v duhu odkritosti priznati dejanje ženi in jo prositi odpuščanja. Vendar ga je ognjevita in besna vilinka takoj zapustila. Poiskal jo je na njenem domu in se ji skušal opravičiti, a ga je ponovno zavrnila. Še dvakrat je poskusil, potem pa je vsega sita lepotica odšla in se preselila k sorodnikom v Lossarnach. Obupani vilin je ponudil zajeten kupček denarja spretnemu prepričevalcu, ki bo odpotoval v Lossarnach in prepričal njegovo drago Lirian, da se vrne k njemu.
Udeleženci: Aro
Vodja: Leassi
Začetek: Ulice v osrčju mesta

--------------------------------------

Lovljenje tatu
Mesto: Noldorian
Neznan čarovnik je iz Trgovine z eksotičnimi vrstami živali v Noldorianu ukradel še neizvaljeno baziliskovo jajce - edino, ki so ga imeli vilini v lasti. Pobegnil je na konju, vendar so spretni vilini ugotovili, kam je odšel. Razloga za nujnost, da dobijo jajce nazaj, sta visoka vrednost in pa dejstvo, da so te živali svetlostrancem zelo nevarne. Tako zdaj potrebujejo nekoga, ki se bo lahko kosal z njim, torej čarovnika, poleg tega pa mora biti seveda na njihovi strani, imeti pa mora tudi lastnega konja. Z izbrancem so se dogovorili, da se srečajo ob jezeru v Noldorianu in tam predajo podatke.
Udeleženci: Samell
Vodja: (Leassi), Merenwen
Začetek: Jezero

--------------------------------------

Vohunjenje za vohunom
Mesto: Elwe
V mestu Elwe so zaskrbljeni zaradi nenavadnega možaka, ki se potika naokoli. Ne deluje kot svetlostranec, še manj kot vilin. Ker so imeli v bližnji preteklosti že težave s škratjimi vohuni - takrat sicer v obliki ptičev - se bojijo, da ta moški nima dobrih namenov. Ker pa nimajo nobenih dokazov o njegovih slabih namenih, so odločeni poiskati potrpežljivega vlina ali vilinko, ki bo opazoval in zasledoval domnevnega vohuna in poskušal najti obremenilne dokaze proti njem, ter izvedeti, za koga in zakaj vohuni. Ker kraljice ni v mestu, se bo na ulici z izbranim vohunom neopazno srečal kraljevi svetovalec.
Udeleženci: Tania, (Wolfena)
Vodja: Leassi
Začetek: Ulice

--------------------------------------

Iskanje kraljeve hčerke
Mesto Ephel Duath
Kralj in kraljica Ephel Duatha potrebujeta zanesljivega škrata, ki bo našel njuno hčerkico Neroghe, za katero še ni povsem znano, ali je izgubljena ali ugrabljena. Škrata čaka visoka nagrada, če jo najde in tudi precej visoka nagrada, če le prinese podatke o njenem nahajališču. Eden od kraljevih pravnikov se bo v mestu sestal z izbrancem.
Udeleženci: (Ghamrin Thangar)
Vodja: Leassi
Začetek: Mesto

--------------------------------------

Naloga za temnostrance: ZASEDA
Mesto: Puščava
Temnostranci so poslali v vilinsko mesto Elwe svojega vohuna, ki bi jim poročal o moči vilinov. Vendar, ker se ta vohun ni vrnil so temnostranci vedeli, da so ga ujeli svetlostranci in jim je vohun kaj povedal, zato so izgubili presenečenje v napadu vilinov. Zato so se odločili, da bodo ugrabili princeso Noldoriana, ki je zelo pomebna pri vilinih in jo odpeljali iz gozda. Vilini bi za njo gotovo poslali reševalno ekipo, ki bi jo temnostranci pričakali v zasedi v puščavi. Tako bi lahko začeli bitko, ko bi svetlostranci prihiteli skupini na pomoč.
Zato kralj Min-Rimmona, Zoglong, zbira čim večjo skupino pravih temnostrancev, ki bi ugrabili princeso in tako omogočili začetek bitke na primernem mestu, v puščavi severno od gore Anole. Vsi skupaj naj bi se zbrali na osrednjem trgu Min-Rimmona, kjer bi začeli potovanje.
Udeleženci: Willow, Loryna, Ethen, Clarissa, Lyan, Yantar, Armadal, Leassi, Jin, Amethyst, Goth, Eve Snape-Evans
Vodja: Earedien in Merenwen
Kraj: Osrednji trg

--------------------------------------

Naloga za svetlostrance: ZAŽIG MIN-RIMMONA
Mesto: Min-Rimmon
Vilini so v težkem položaju. Starodavne zamere proti njim gojijo tako temnostranski škratje s kraljico Naith na čelu in pa Min-Rimmončani z voditeljem kraljem Zoglongom. Škratje so k vilinom poslali ptice vohunke, da bi izvedeli podatke o njihovi moči. Vilini so k škratom nato poslali vohunko Saiaron, ter tako izvedeli za njihove vojne načrte proti njim. Prav tako jim je vilinka Tania prinesla podatke o človeškem vohunu z imenom Ralio Murer, ki so ga tudi ujeli. Izvedeli so, da je vohun zbiral podatke o moči vilinov. Čeprav mu ni uspelo, da bi se s temi podatki vrnil domov, pa je to za viline dokaz, da jih Min-Rimmončani nameravajo napasti.
Zdaj vilini vedo, da so ogroženi iz dveh različnih smeri. Bojijo se, da jih bodo napadli tako škratje kot ljudje - s svojimi zavezniki, temnimi čarovniki.
Vladarji Elweja in Noldoriana so se odločili za ukrepanje. Dobro vedo, da v spopadu ne morejo zmagati brez pomoči. Tako želijo zbrati čim večjo skupino svetlostrancev, od katere bo odvisen njihov uspeh v bitki. Ti naj bi odpotovali v Lossarnach, Beleriand in Ethir in prosili vladarje teh mest za pomoč v spopadu, na koncu pa naj bi poskusili zažgati Min-Rimmon in tako preusmeriti pozornost temnostrancev, nato pa se čim hitreje vrniti in pomagati v samem spopadu.
Udeleženci: Mike Cornelius Snake, Rain, Merenwen, Nathaniel Elenion, Saiaron Parawel, Vivien, Luciane, Eärédien, Degor, Anthaliel, Wayn, Vanessa Watson, Emir Sinji
Vodja: Leassi
Kraj: Vilinsko zbirališče Aniriel

--------------------------------------

Lov na zaklade
Mesto: Fin Hollen
Po končani bitki je na deželo legla mračna koprena neprijetne tišine, tiste tišine, ki vedno zavlada po odločilnem trenutku. V kratki, a krvavi bitki je padlo na tisoče bojevnikov obeh strani, a največ izgub so utrpeli škratje. Med njihovimi vrstami je bilo največ mrtvih in med trumami, ki so zapuščale bojišče, je bilo le poredkoma opaziti kako bradato, nizko postavo, odeto v težak, umetelno skovan oklep. Čeprav se je prah po velikem klanju komajda polegel, pa pohlepne duše nikdar ne počivajo, in tako je eden izmed bolj premožnih Beleriandskih trgovcev razpisal novačenje za lovce na zaklade, ki so se po njegovem mestu skrivali v sedaj ranljivih in skoraj povsem zapuščenih ter opustelih škratjih mestih. In ker imajo slabi vedno več bogastva kot dobri, naj bi lovca na zaklade odšla brskat po rovih in predorih Fin Hollena.
Udeleženci: Luthien, Kiana
Vodja: Armadal
Začetek: Skrivenčeni hrast - Page 7

--------------------------------------

Zastrupljevalec rib
Mesto: Ethir
Reka Dagorlad v Ethiru je že dolgo znana po svoji čistoči in množini odličnih rib, ki ves čas plavajo v njej. Zadnje čase pa je očitno nekaj narobe, saj ribe množično poginjajo, prav tako pa je zbolelo že kar nekaj meščanov, ki so jih jedli. Bolezen je videti nevarna, predvsem za otroke in ostarele, zdravljenje pa dolgotrajno. Kralj se je odločil temu narediti konec in prosi pogumne svetlostrance katerokoli rase, da bi ujeli brezčutnega zastrupljevalca in ga privedli pred roko pravice. Z kandidati se bo sestal v svoji palači.
Udeleženci: (Tronir, Emir Sinji, Framling)
Vodja: Leassi
Začetek: Palača

--------------------------------------

Raziskovanje Sumatola
Kraj: Sumatol
Vsakomur, ki je kolikor toliko izobražen o Forestški zgodovini, je znano, da je bil Sumatol izvor vsega slabega, kar so v Forest prinesli čarovniki. Potem ko so jih alkimisti ustvarili iz navadnih ljudi, so čarovniki pobegnili na Sumatol, da bi tam razvijali svoje moči in uroke.
Tako nek ambiciozen mlad čarovnik v Ethiru na skrivnem ponuja bogate nagrade za tiste, ki mu z zapuščenega otoka prinesejo starodavne čarovniške artefakte, ki so omenjani v prav tako starih spisih, ki jih je čarovnik prebiral.
Udeleženci: (Alynn - umrla na nalogi), Clarissa, Rhina, Belree, Amethyst, pridruženi Lyan in Aestiva
Vodja. Armadal
Začetek: Ethirska knjižnica

--------------------------------------

Misija za svetlostrance: ISKANJE ZAVEZNIKOV
Kraj: Neznane dežele -> Sever
Zaradi zmage temnostrancev v bitki je svetla stran izjemno oslabljena. Vendar v vilinskih gozdovih še tli uporni duh, saj tam še živijo osebe, ki bi raje umrle kot pustile temi, da bi zavzela celotno deželo. Želijo se organizirati in upreti, vendar se bojijo odkritega spopada, saj jih je ostalo premalo sposobnih za boj in preveč so oslabljeni.
Zato so se svetlostranci odločili upora lotiti taktično in premišljeno. Ni jim do novih izgub, zato so se najprej odločili poiskati zaveznike. Vendar ne kakršnihkoli zaveznikov - odločili so se najti zaveznike, ki jih Forest še ni videl.
Bistri vilini so se zagrizli v stare spise vilinskih popotnikov, nekatere najdene šele nedavno. Še posebej so se posvetili tistim, ki so si upali potovati zunaj meja dežele Forest - na sever ali jug, odkrivat pokrajine izven meja znanega. In res so odkrili zanimive zapise - nek vilin, ki je potoval na sever, je nejasno opisoval raso izjemno inteligentnih, elegantnih in z naravo povezanih hipijev, ki živijo v tajgi severno od mešanega gozda, ki obdaja Ephel Duath. Odločilen je bil naslednji stavek neznanega popotnika: "Sprejeli so me toplo in omikano, a v vojni jih ne bi hotel imeti na nasprotni strani."
Odločitev je padla in vilini so se odločili zbrati skupino pogumnih svetlostrancev vseh ras, ki bi odpotovali na sever in poskusili najti ta bitja, ter jih prepričali, da bi jim pomagali pri uporu proti temnostrancem.
Udeleženci: Tronir, Dominos Elentari, Erlina, (Saiaron Parawel), (Lothien), Abella, Framling, Luciane, Arbeah, Eärédien, Morskow, Fëanor, Eirene, Ethelena, Tianna, Immer, Ull
Vodja: Leassi, Armadal
Začetek: Vilinsko zbirališče Aniriel

--------------------------------------

Kraja umetnin
Kraj: Neznane dežele -> Jug
Čez noč se je na steni ene izmed preštevilnih temnostranskih gostiln –  morda nevrednih tega imena – znašlo na težak, razkošen pergament napisano sporočilo, namenjeno pogumnim, ali pa preprosto nepremišljenim gostom. Že sam videz sporočila je dajal vtis, da ima avtor veliko denarja, besedilo -  elegantne črke iz črnega črnila - pa so to le potrjevale.

Ste si kdaj želeli pustolovščine?
Elwenska akademija zgodovine in umetnosti razpisuje misijo, s katero bi si to željo lahko uresničili; potrebujemo dva pogumna, zanesljiva prostovoljca, ki bi bila proti primernemu plačilu pripravljena iti na tuje po opravkih za akademijo. Vsi, ki bi radi dodatne podatke, boste tutorja akademije našli na glavnem Beleriandskem trgu, prihajajočo nedeljo ob poldnevu.


Čeprav je celotno vodstvo akademije dobro izučeno, pa za to misijo ne potrebujejo nekoga iz svojih vrst, temveč osebke s temne strani, bolj pokvarjene od večine, če je le možno; zato pa se je razpis tudi znašel v tisti zanikrni krčmi. Izbrance bo pot vodila daleč na jug, čez puščave, gozdove ter gore do stare džinovske vasi, imenovane Arkheen. Tam sprebivalci še vedno ljubosumno hranijo starinska umetniška dela neprecenljive vrednosti, ki jih vilini želijo zase in za muzej svoje akademije. Saj ne, da ne bi poslali sela domorodcem, in to ne le enega; a prvo prošnjo so tej le ostro zavrnili, odgovora na nadaljnje pa niso niti blagovolili podati. Vilini pa se niso vdali in zato sedaj potrebujejo temne sile, da bi dela preprosto ukradli, saj zakonitih lastnikov poštena prodaja pač ne zanima.
Udeleženci: Aestiva, Eyana, Dewarh
Vodji: Belree, Leassi
Začetek: Jaelov trg

---------------------------------------

Arheologov asistent
Kraj: Ethir
Prebivalci Ethira so že od nekdaj bistri in radovedni, zato jih zanima tudi njihova zgodovina. Kaj vse se je dogajalo pred 5000 in več leti v tej deželi? So ljudje že od nekdaj živeli na tem travniku? Pisna zgodovina dokaj natančno pokriva čas po prihodu vilinov, a o življenju pred tem ni znanega skoraj nič. Ugotovili so, da je prvotna naselbina, iz katere je nastal Elwe, stala bližje reki, nekaj kilometrov stran od sedanjega mesta in želijo jo raziskati. Bolj ali manj ostareli arheologi iz Ethira potrebujejo mlade, spretne in iznajdljive pomočnike, ki bodo zanje hodili po opravkih in jim pomagali, zato so poslali razglase v mesta vseh ras, kjer se jih nadejajo dobiti. Zanimivo je, da razglas oznanja, da naj se udeleženci zglasijo v ethirskem kopališču Kaplja, o nagradi oziroma plačilu pa ne spregovori niti besedice.
Udeleženci: (Volke), Sameli
Vodja: Leassi
Začetek: Kopališče Kaplja
Nazaj na vrh Go down
 
Arhiv Nalog
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
RPG Forest :: Ogrevanje :) :: Naloge, dogodki, plača-
Pojdi na: