Dodajmo domišljiji sanje, razkošna krila in tvegajmo let :)
 
KazaloPortalPomoč pogostih vprašanjSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 Amethyst Draconisa Sanari Islander

Go down 
AvtorSporočilo
Amethyst
Čarovnica
Čarovnica
avatar

Female Prispevkov : 4421
Starost : 24
Lokacija : Behind your back.
Geslo : Manipulate me, if you can!
Registracija : 28/06/2008

Statistika
Status: Ropar
Denar: 37.421

ObjavljaNaslov sporočila: Amethyst Draconisa Sanari Islander   Sob 28 Jun 2008 - 21:59

Osebni podatki
Ime in priimek: Amethyst Draconisa Sanari Islander
Vzdevek: Thysa, Metka [samo za izbrano družbo]
Rasa: Čarovnica
Stran: Temna
Kraj bivanja: Min-Rimmon
Že obiskani kraji: Min-Rimmon, Beleriand, otok Sumatol, Lossarnach

Sorodstva
Očetovo ime, rasa in stran:Edric Islander; človek, temna stran
Materino ime, rasa in stran: Samarkanda Draconisa Sanari; čarovnica, temna stran
Bratje in sestre: Opal, [Beril]
Drugi sorodniki: /

Poznanstva
Prijatelji in znanci: Leassi, Nemesis, Opal, Armadal, Lyan, Clarissa, Yantar, Loryna
Najboljši prijatelji:
Ljubezni:
Učitelji:
Učenci:
Rivali: Goth
Sovražniki:

Lastnina
Vrsta ali ime: Daljše bodalo
Opis: Odlični ročaj za dober oprijem. Primerna za zabadanje iz neposredne bližine, pa tudi za metanje. Dolžina: 15 cm

Vrsta ali ime: Strup, ki povzroči nerazsodnost in delno odpoved možganov
Opis: V tekoči obliki. Unčinkovit, povzroči nerazsodnost in delno odpoved možganov

Vrsta ali ime: Tanka veriga
Opis: Tanka veriga primerna za davljenje ljudi iz neposredne bližine. Je močna a dovolj tanka, da se zareže v vrat in čimprej ubije žrtev.

Vrsta ali ime: Zelišča za bolezni
Opis: Zavoj zelišč za različna obolenja. Nekatera dodamo v pijačo, druga žvečimo, ali pa samo vdihavamo njihov vonj... Namenjeno za zelo različne priložnosti.

Vrsta ali ime: Glinena ploščica z runami
Opis: Napis je v čudni pisavi, ki ga ne zna brati nobena od postolovk s Sumatolske naloge in je tudi še niso videle. Sumijo, da gre za vilinsko ploščico, ki jo je omenjena rasa tukaj pozabila, po tem ko so se odpravili naprej na kopno. Čarovniki so ploščo očitno uporabljali za podstavek kotličku pri obrokih, ve pa boste z obiskom knjižnice v Noldorskem gradu morda razvozlale urok in s tem pridobile 52 M stotinov.

Vrsta ali ime: Manjši zvitek
Opis: Očitno del dnevnika bolj slabovoljnega čarovnika, ki se je ves čas pritoževal nad črnolasim coprnikom, ki se ni odzival na njegovo flirtanje. Uporaben kot napeta romantična zgodba za deževne večere, čarovniki pa si z njim lahko pomagate tudi drugače, saj je na koncu naveden urok, ki podaljša lase poljubne osebe za 10 centimetrov (očitno je čarovnik menil, da je njegova simpatija bolj privlačna z dolgimi lasmi). Prinaša 9 M stotinov in možnost, da odprete kvalitetni frizerski salon.
Nazaj na vrh Go down
Amethyst
Čarovnica
Čarovnica
avatar

Female Prispevkov : 4421
Starost : 24
Lokacija : Behind your back.
Geslo : Manipulate me, if you can!
Registracija : 28/06/2008

Statistika
Status: Ropar
Denar: 37.421

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Amethyst Draconisa Sanari Islander   Sre 6 Feb 2013 - 22:35

Kronika
Bilo je tiste daljne pomladi; sneg v severnejših deželah se je že začel topiti in popki prvih spomladanskih cvetlic so že začeli poganjati, ko si je mlada Amethyst oprtala na ramo svojo zeleno platneno torbo in prestopila prag Islanderjeve vile, da bi spoznala svobodno, nomadsko življenje. Željna je bila pustolovščin, želela si je videti svet in dati na preizkušnjo svojo iznajdljivost in zmožnost preživetja. Tako je Thysa začela svoje beraško življenje. Smukala se je po Min-Rimmonu, beračila na različnih destinacijah ter zbirala informacije, ki jih je nato drago prodajala zainteresiranim, odkrila Min-Rimmonsko podzemlje ter poskušala čim bolje spoznati mesto, navade njegovih prebivalcev in nasploh ujeti ritem mesta. Čas je tekel in Amethyst je spoznala mesto do te točke, da se ji je zdelo, da jo min-rimmonsko obzidje omejuje, tako se je odločila seznaniti z njegovim zaledjem. Tako je Amethyst odkrivala vedno več krajev, potovala in v tem neverjetno uživala. Velikokrat samo beračenje ni prineslo zaželenih rezultatov zato je velikokrat posluševala magije ter žeparjenja, ki se je vedno bolj razvijalo v resno ropanje.
Letni časi so se menjavali in prišel je čas, ko je dekle začutilo klic svojega mesta in se tako odločila vrniti v temni Min-Rimmon. Tam si je precej hitro našla staro hiško, ki je bila last starega podtalnega Ozrana, ki se je je zapomnil še iz časov preden je zapustila temnostransko mesto in ji je bil pripravljen hišo oddati v najem. Tako sta temnostranca sklenila pogodbo, on je njej nudil zavetišče, ona pa je zanj zbirala informacije in opravljala majhne umazane nalogice, kot so razni ropi, podtikanja in občasno celo kakšen umor. Njena redna postojanka je bila Zriperjeva trgovina v kateri je se je po dolgem času srečala z svojo sestro Opal, ko se je le-ta ravno vračala iz roparskega pohoda skupaj s svojo pajdašico Leassi. Ob tej priložnosti je spoznala tudi Leino mlajšo sestro Nemesis. Amethystino druženje s sestro se je hitro zaključilo, po tem ko je njej in Lei pomagala pri njunem plenu, je Opal ponovno šla svojo pot, Amethyst pa je ostala v domačem Min-Rimmonu. Orzanovo zdravje je pešalo in temnostranka mu je stala ob strani v zadnjih urah njegovega življenja, saj je sčasoma ugotovila, da ji je postal nekaj več kot le nekdo, ki ji je priskrbel zatočišče. Njena zvestoba se je izplačala, saj je Orzan kmalu umrl in je Thysa postala nova lastnica min-rimmonske hiške, druge po vrsti na desni strani ob glavnih vratih Min-Rimmona.
V zavetju svoje hišice pa ni imela časa predolgo uživati, saj se je na obzorju kazala nova bitka in sicer z vilini in ostalo svetlostransko navlako. Tako se je nekoliko zapoznelo na vzpetini Min-Rimmona pridružila odpravi za ugrabitev vilinske princese, ki so jo sestavljali Willow, Loryna, Ethelena, Clarissa, Lyan, Yantar, Armadal, Leassi in Goth.

[Se nadaljuje.]
Nazaj na vrh Go down
 
Amethyst Draconisa Sanari Islander
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
RPG Forest :: Ogrevanje :) :: Življenjepisi-
Pojdi na: