Dodajmo domišljiji sanje, razkošna krila in tvegajmo let :)
 
KazaloPortalPomoč pogostih vprašanjSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 Razvijanje RPG tem

Go down 
AvtorSporočilo
Leassi
Admin
Admin
avatar

Female Prispevkov : 8330
Starost : 23
Lokacija : Lossarnach
Geslo : .•° No Mercy °•.
Registracija : 22/06/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 116.620

ObjavljaNaslov sporočila: Razvijanje RPG tem   Sob 2 Mar 2013 - 17:22

Na tekmovanju Forestški IZZIV ste bili izjemno produktivni pri 2. izzivu, ki je od vas pričakoval pisanje in popravljanje opisov RPG tem. To mi je dalo misliti, da imate na tem področju še kar nekaj ustvarjalnih rezerv in da bi morda kdo od vas tudi v prihodnosti želel prispevati svoje izdelke našemu RPG-ju.

Nastajanje tem je dolgotrajen proces in opise je zelo težko redno prenavljati in posodabljati. Zato vsi vemo, da imajo nekatere teme 5 let stare in, roko na srce, zelo nekvalitetne opise. Po drugi strani pa je v nekaterih mestih veliko potenciala za teme, pa jih zaradi pomanjkanja navdiha adminov in moderatorjev preprosto ni. Tu pridete v igro uporabniki, ki ste me med izzivom zelo pozitivno presenetili s svežimi in nekonvencionalnimi idejami.


Izziv št. 2:
 
Zato vas ponovno vabim k pisanju in popravljanju opisov tem. Če imate noro idejo, če bi radi pisali v novi temi, če bi radi pomagali pri razvoju foruma ali vas preprosto mika skrivnostna nagrada, ki ni denar, se oglasite v tej temi in napišite ime teme ter njen opis.

Hvala in veliko užitkov!
Nazaj na vrh Go down
http://forest-way.heavenforum.com
Morskow
Džin
Džin
avatar

Male Prispevkov : 920
Starost : 21
Lokacija : Čvek
Registracija : 12/02/2011

Statistika
Status: Vajenec
Denar: 11.500

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Razvijanje RPG tem   Ned 3 Mar 2013 - 2:06

[Evo, sem se odločil najprej iti po vrsti in narediti kolikor se mi bo dalo. Začenjam s prenavljanjem vilinskega podeželja - imaš dve novi temi in obogatene opise ostalih. Bo ok za začetek? Smile]

Pot iz Noldoriana do Lossarnacha

Pot deloma vodi skozi gozd, kjer je zaradi skrbi in nege, ki ji jo posvečajo vilini, zelo dobro vzdrževana, jasno vidna in pravo pravcato sprehajališče za sprostitev in užitek v naravi, ki je tam zelo živa in raznolika. Tudi tam, kjer se gozd približuje obrobju in je zato narava malce drugačna, še vedno izgleda lepo in ob njej stoji tudi nekaj manjših bivališč ali celo skupinic hiš, zlasti blizu Noldorianu. Na mestih, kjer drevesa rastejo le še redkeje, se na njej lepo vidi prehod v pusto, enolično peščeno pokrajino, ki vilinska mesta povezuje z Lossarnachom in ostalimi kraji na vzhodu. Po slednji poteka večina poti, ki je tam predvsem zaradi odročnosti slabše vzdrževana, ponekod so vidni le še njeni ostanki, med najbolj vročim peskom in skalovjem pa je tudi skoraj neopazna, zato se je na njej precej lahko izgubiti, če ne poznaš vsaj približne smeri. Ko se pot približuje Lossarnachu, zopet postaja bolj vidna in izrazita, zanjo je na teh mestih precej dobro poskrbljeno. Konča se čisto pri Lossarnachu, kjer je že tlakovana in se nadaljuje v mestne ulice.

Gozdna pot iz Elweja v Noldorian

Pot vodi skozi gozd Araw, povezuje pa mesti Elwe in Noldorian. Je dobro varovana in zastražena, prav tako pa tudi edina pot skozi ta gozd. Izven nje se ne potika nobena dovolj pametna duša, saj se daleč naokoli ve, da je gozd na nenadzorovanih mestih precej nevaren – zlahka se zgodi, da te tam napade kakšna zver, če nisi previden, prav tako pa se je v njem tudi zelo lahko izgubiti zaradi njegove velikosti, saj je ponekod pravi labirint. Kljub temu, da določeni vilini poznajo razmeroma varne poti po gozdu, pa je vseeno ta pot zdaleč največkrat uporabljena, saj je med drugim tudi lepo urejena kot vse ostale poti vilinov in povsem nenevarna za sprehajalce, ki jih je vselej veliko. Ob njej ne prebiva skoraj noben vilin, a je kljub temu na določenih mestih na njej zelo živo, zlasti na mostu čez reko Lithlad, ki je mnogo popotnikom odličen kraj za srečanje ali le opazovanje narave.

Reka Lithlad

Lithlad je ena izmed dveh rek, ki izvirata na gori Anoli. Je dolga, veličastna in nima prehitrega toka, saj je površje, po katerem teče, precej ravno. Večinoma teče skozi vilinske gozdove, njena struga poteka tudi skozi večji del enega izmed njih, gozda Araw. Ima veliko manjših pritokov in nekaj večjih, med njimi sta tudi reki Wellinghal in Nicotania. Na mestu, kjer v gozdu prečka pot med vilinskima mestoma Noldorian in Elwe, je zgrajen veličasten most, ki je zaradi izgleda in lepe postavitve tudi priljubljeno zbirališče popotnikov. Poteka tudi skozi mesto Elwe, v katerem naredi dva manjša zavoja, ob njej pa je postavljeno tudi sprehajališče. Reka je priljubljen kraj vilinov za sprostitev in navdih, saj je ob njej okolje zelo raznoliko in čudovito, njena tišina in lepota pa spodbujata k umirjanju ter razmišljanje marsikaterega prišleka, ki si vzame čas, da se malo sprehaja ob njej, tudi tiste, ki niso vilinskega porekla.

Gozd Araw

Ta veličastni gozd obdaja mesto Elwe. Večinoma v njem rastejo bukve, zato je v njem veliko svetlobe, kar ga naredi raznolikega, prijaznega in zanimivega. V njem je skorajda mogoče začutiti magijo, ki ga prežema. Njegovi številni živalski prebivalci so naseljeni preprosto povsod, zato je v njem nemogoče najti kraj, ki bi bil popolnoma brez življenja. Kljub svetlemu in prijaznemu vtisu pa je gozd tudi precej živ, raznolik in v njem se je zelo lahko izgubiti. V njem kdaj pa kdaj preži tudi kakšna zver, zato se malokdo oddalji od edine poti, ki poteka po njem, ta je tudi dobro nadzorovana in zastražena. Po gozdu teče reka Lithlad, ki ga naredi malo raznolikega, saj je ob njej tudi veliko rečnega rastja. Poleg glavne poti je v gozdu še nekaj skrivnih potk, ki jih poznajo dovolj izkušeni vilini in povezujejo raznorazne kraje, posejane po njem, znane in tudi tiste malo manj znane.

Most pri Noldorianu [nova tema]

Veličasten lesen vilinski most je del poti med mestoma Elwe in Noldorian. Stoji nedaleč od mesta Noldorian in je bogato okrašen, na nekaterih mestih je na lesu tudi nekaj rezbarij. Z njega se odpira zelo lep razgled na reko Lithlad, ki tik pred njim naredi zavoj, na katerem je najširša, na sredini zavoja pa je majhen otoček, ki je peš nedostopen. Prav lep razgled in še lepša okrasitev sta to, zaradi česar je najbolj priljubljeno zbirališče vilinov, ki se sprehajajo po gozdu. Poleg njega podnevi vedno poseda manjša skupinica veselih vilinov, ki so si na štirih štorih ter prevrnjenemu deblu ustvarili neke vrste mizo s stoli, ki jo uporabljajo za druženje ter pogosto tudi za prodajo raznih doma narejenih izdelkov, med katerimi so vsi unikatni. Most sicer leži v gozdu Lathles, a je tako blizu prehoda v gozd Araw, da je na tem mestu nekaj dreves že listavcev.

Vilinsko zbirališče Aniriel

Ob pomembnih priložnostih in posvetovanjih o vojnem stanju se skliče zbor vilinov, ki prebivajo v mestih Noldorial in Elwe. Takrat se prižge ogromen kres, običajno se priredi tudi ples, ki poteka do polnoči, vmes pa imata kralj in kraljica še slavnostni govor. Zbirališče, ki je dovolj skrito, da ga ne najde čisto vsakdo, ki pride mimo, pa vendar dovolj dostopno, da ga dosežejo vsi, ki njegovo lokacijo poznajo, se že od davnih časov ponaša z imenom Aniriel, katerega izvor je znan le peščici najstarejših med vilini. Stoji na mestu, kjer se stikata gozdova Araw in Lathles, in sicer na manjši jasi sredi mešanega gozda, ki je za potrebe vilinov vseeno dovolj velika.

Sotočje rek

Na manjši jasi sredi gozda se združujejo tri reke, to so Nicotania, Wellinghal in največja med njimi, Lithlad. Reke se ne združujejo na enem mestu, a vseeno sta izliva precej blizu drug drugega. Po sredini teče široka in globoka reka Lithlad, v katero se z leve izliva Nicotania, ki ni tako široka, a vendar precej globoka. Na mestu stika rek je nekaj dreves in grmičevja, na bregu pa je veliko skalovja in drobnega kamenja, ki ga reki sproti odnašata naprej po svojih strugah. Malo nižje se v Lithlad izliva še plitkejša Wellinghal, ki strugo še dodatno razširi. Na tem mestu je najširša, tok pa je zaradi nagnjenosti površja tu tudi precej močan. Reka se kmalu začne ožati in njen tok umirjati, saj se tudi površje uravnava, travnike ob njej pa zamenjajo visoka drevesa – jasa počasi preraste v gozd.

Gold Lathles

Gozd Araw se ob poti proti Noldorianu počasi spremeni v mešani gozd, ki se vedno bolj preveša v iglastega. Ta postane najbolj izrazit tik pred Noldorianom, kjer so ga poimenovali Lathles. V njem ni veliko svetlobe, saj prevladujejo stoletni iglavci, visoki z razraščenimi krošnjami. Gozd zato daje popotnikom temačen, neprijazen vtis, morda tudi malenkost zlo atmosfero, a kljub pomanjkanju svetlobe temu gozdu ne vlada zlo, kot je zmotno prepričanje mnogih. Podrasti je v njem zelo malo, zato je lahko prehoden, a kljub temu so drevesa v njem precej gosto prepredena. Sem pa tam se najde tudi kakšna manjša jasa, na kateri ni dreves, v njem pa je tudi nekaj manjših, a številnih jezer, ki so zbrana precej gosto skupaj.

Jezerca v Lathlesu [nova tema]

V temnejšem iglastem gozdu Lathles je področje, na katerem je zbranih nekaj manjših, plitvejših jezer. Tu je pokrajina malo svetlejša in rastje malce bolj živo, med jezerci pa se velikokrat najde tudi kakšna žival. Površje tu je zelo vlažno, skorajda močvirnato. Nekje na sredini med jezerci stoji kup skal, za katere nihče ne ve točno, kako so prišle tam. Nekateri domnevajo, da gre za magijo in zato temu kraju posvečajo posebno pozornost, nekateri pa se na čudo preprosto ne ozirajo in se jim zdi nepomembno. Marsikateri vilin med jezerci najde svoj mir in kraj za razmišljanje, zato je do njih speljana tudi malo slabše vzdrževana, a vseeno jasno razpoznavna pot. Vsekakor pa je na tem območju treba biti malo pazljiv, saj se govori, da gosti strupeno vrsto kače, ki bi pojasnila izginotje marsikaterega nepazljivega vilina, ki se nekega dne ni vrnil domov.

Gora Anola

Nekje na sredini poti med Noldorianom in Lossarnachom, kjer je pokrajina najbolj pusta in vroča, se površje začenja višati. Poleg poti v Lossarnach se tu vzpenja še ena manjša potka, nezarisana na zemljevidih, ki vodi kak dan ali dva hoje proti severu na goro, ki pri vilinih velja za sveto, ponaša pa se z imenom Anola. Ob njenem vznožju izvirata dve reki – Lithlad teče proti zahodu in skozi vilinske dežele, Arnach pa se nadaljuje na vzhod proti Lossarnachu. Sam vrh je precej pust in enoličen, tudi gora ni pretirano visoka, a kljub temu je nekaj posebnega. Nanjo spleza veliko vilinov, saj poleg njihovega verskega pomena ponuja tudi prečudovit razgled na dežele na vzhodu in zahodu.


[Pa jutri verjetno nova runda pride Smile]
Nazaj na vrh Go down
Leassi
Admin
Admin
avatar

Female Prispevkov : 8330
Starost : 23
Lokacija : Lossarnach
Geslo : .•° No Mercy °•.
Registracija : 22/06/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 116.620

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Razvijanje RPG tem   Pon 4 Mar 2013 - 20:46

Uf, noro. Hvala! Smile Bom šla prenavljat, ko bom imela čas.

Tvoja nagrada je RANK (napis pod up. imenom) po želji za vedno. Željeno besedilo pošlji Armadalu na ZS.^^ Admina sva soglasna, da si to posebno čast zaslužiš. Smile

_________________
¤~°~¤
"Veruj v svoje verige, a zastraži ujetnika."
~¤~°~¤~
Moč: 1
Spretnost: 2
Hitrost: 2
Inteligenca: 2
Spomin: 1
Motivacija: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 1
ORMV: 1
°~¤~°~¤~°

°~¤~°~¤~°
Nazaj na vrh Go down
http://forest-way.heavenforum.com
Morskow
Džin
Džin
avatar

Male Prispevkov : 920
Starost : 21
Lokacija : Čvek
Registracija : 12/02/2011

Statistika
Status: Vajenec
Denar: 11.500

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Razvijanje RPG tem   Pon 4 Mar 2013 - 20:51

Uau, hvala Very Happy Sej drugače sem planiral še dosti nardit, ker mam glih voljo za to Smile Bom poslal, samo se moram prej spomnit, kar bo kakor se poznam trajalo kar nekaj časa Razz Bom pa vsekakor še naprej pisal te opise, sej lahko, ne? Smile
Nazaj na vrh Go down
Leassi
Admin
Admin
avatar

Female Prispevkov : 8330
Starost : 23
Lokacija : Lossarnach
Geslo : .•° No Mercy °•.
Registracija : 22/06/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 116.620

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Razvijanje RPG tem   Pon 4 Mar 2013 - 20:53

Dovoljeno in zaželeno. Smile

_________________
¤~°~¤
"Veruj v svoje verige, a zastraži ujetnika."
~¤~°~¤~
Moč: 1
Spretnost: 2
Hitrost: 2
Inteligenca: 2
Spomin: 1
Motivacija: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 1
ORMV: 1
°~¤~°~¤~°

°~¤~°~¤~°


Nazadnje urejal/a Leassi Pon 4 Mar 2013 - 20:53; skupaj popravljeno 1 krat (Reason for editing : Zaželeno se piše brez J! Da boste vedeli! :))
Nazaj na vrh Go down
http://forest-way.heavenforum.com
Armadal
Admin
Admin
avatar

Male Prispevkov : 7678
Starost : 23
Lokacija : Toasting in the summer sun.^^
Geslo : Scream, scream, like you would if I ravished your body.
Registracija : 02/02/2009

Statistika
Status: Morilec
Denar: 113.919

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Razvijanje RPG tem   Pon 4 Mar 2013 - 21:00

mm, ja. rank je lahko praktično karkoli, dokler ni vulgarno/izven meja nekega dobrega okusa. in upam da je očitno da kej v stilu admin/bog/mod/itd. lih ne gre. :3

glede ostalega maš pa proste roke Wink

_________________

Stran: Temna
Starost: 18
Moč: 3
Spretnost: 3
Hitrost: 3
Inteligenca: 3
Spomin: 2
Motivacija: 2
ORMV: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 2

I'll hunt again one night.


Nazaj na vrh Go down
Morskow
Džin
Džin
avatar

Male Prispevkov : 920
Starost : 21
Lokacija : Čvek
Registracija : 12/02/2011

Statistika
Status: Vajenec
Denar: 11.500

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Razvijanje RPG tem   Pon 11 Mar 2013 - 22:43

Leassi, evo ti obljubljen opis od prej Smile Elwe pa pride danes/jutri, je že napol narjen.

Mešani gozd okoli Ethira

Travnik, ki omejuje mesto Ethir, na obrobju na vseh štirih straneh meji na mešani gozd, ki je zelo raznolik in prepreden z raznimi čudesi narave. V njem je ravno prav svetlobe, da je obenem malce enoličen in vseeno zanimiv, prepreda pa ga tudi nekaj naravno in umetno ustvarjenih potk, pa tudi nemalo jezerc, potočkov in manjših jas, kje se najde tudi kakšna malo večja. Življenjski pogoji v njem so ravno pravšnji, da je dom veliko raznolikim rastlinskim in živalskim vrstam, še posebej veliko pa je v njem divjadi. Gozd je eden večjih v deželi Forest, razteza se vsaj do njenih skrajnih severnih meja, kjer se že precej pozna malo večji delež iglavcev, mnogi pa domnevajo, da je še veliko obširnejši, kot ga v resnici poznajo.
Nazaj na vrh Go down
Leassi
Admin
Admin
avatar

Female Prispevkov : 8330
Starost : 23
Lokacija : Lossarnach
Geslo : .•° No Mercy °•.
Registracija : 22/06/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 116.620

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Razvijanje RPG tem   Tor 12 Mar 2013 - 21:11

Hihi, hvala lepa. Smile

_________________
¤~°~¤
"Veruj v svoje verige, a zastraži ujetnika."
~¤~°~¤~
Moč: 1
Spretnost: 2
Hitrost: 2
Inteligenca: 2
Spomin: 1
Motivacija: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 1
ORMV: 1
°~¤~°~¤~°

°~¤~°~¤~°
Nazaj na vrh Go down
http://forest-way.heavenforum.com
Morskow
Džin
Džin
avatar

Male Prispevkov : 920
Starost : 21
Lokacija : Čvek
Registracija : 12/02/2011

Statistika
Status: Vajenec
Denar: 11.500

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Razvijanje RPG tem   Sre 20 Mar 2013 - 20:25

Evo ti ta bogi Elwe ki sem ga delal pol mesca xD


Hertina trgovina
Nekje blizu gozda osamljena, a vendar dovolj blizu mesta, da ni popolnoma odrezana od sveta, stoji kamnita hiša, v kateri ima stara zeliščarica Herta svojo trgovinico. Notranjost hiške je svetla, lepo urejena in vzbuja občutek domačnosti, kar je zeliščarici zelo pomembno. Preveva jo pozitivna energija, v kaminu pa vedno gori topel ogenj. Poleg kamina stoji prodajni pult, kjer se zeliščarica zadržuje, ko ima stranke. Njena starost je častitljivo visoka celo za viline, a po videzu se ji to sploh ne pozna. Njena leta je moč opaziti le v njenih očeh, ki pa odsevajo tudi njeno neizmerno modrost. Ker zelišča vedno učinkujejo in so za marsikaterega vilina nepogrešljivi v nuji, pa tudi v vsakdanjem življenju, se govori, da je v Hertinih zeliščih drobec magije, a nihče razen nje ne ve prav gotovo, ali je to res.

Konjušnica
Na obrobju mesta, skoraj tik ob obzidju, stoji manjša konjušnica. Od zunaj je na prvi pogled dokaj enostavno zgrajena in ne vzbuja neke posebne pozornosti, a njeno notranjost preveva neka nerazložljiva čarobnost, ki kraj naredi edinstven in pomirja tudi konje, ki v konjušnici prebivajo. Skrb za konje vestno opravljata mlada vilina Vanya in Adan, ki večinoma skrbita tudi za samo poslopje, ki je zato vedno lepo urejeno ter čisto, zlasti pa ne smrdeče, kar bi od konjušnice marsikateri nepoučeni obiskovalec pričakoval. Zaradi svoje majhnosti konjušnica ne premore zelo velikega števila konjev, a zanje je toliko bolje poskrbljeno. Zaradi pozornosti, ki jo vilini posvečajo njihovem negovanju, so konji med najlepšimi in najbolj izurjenimi v vsej deželi.

Obzidje
Okoli mesta Elwe je speljano obzidje, ki je sicer dokaj nizko in na videz ne preveč trpežno, a v resnici zelo dobro služi svoji nalogi. Narejeno je iz najbolj vzdržljivega belega kamna, vilinski arhitekti so njegovi gradnji posvetili kar več let, da se jim je zdelo zadovoljivo. Njegova edina šibka točka je tam, kjer v mesto vstopi in iz njega izstopi reka Lithlad. Tam je grajeno malo šibkejše in nad reko je speljan le mostiček za prehod straže. Obzidje je kljub vsej varnosti, ki jo nudi že samo po sebi, še dodatno zavarovano s strani predanih in posebno izurjenih vilinskih lokostrelcev, ki v strogo organiziranih izmenah patrulirajo po zidu in opazujejo okolico, da bi se pravočasno pripravili na prihod morebitnih nezaželenih obiskovalcev in jim preprečili vstop.

Reka Lithlad
Reka, katere struga je drugače malo širša, se ob vstopu v mesto malce zoža, a s tem še vedno ne izgubi svoje neizmerne lepote. Je zelo bistra in čista, a kljub v temu v njej ne plava veliko rib, vsaj večjih ne. Ob reki poteka lepo urejena kamnita potka, nekje na sredini mesta pa je manjši vrt iz rečnega rastlinja, kjer se najraje zadržujejo vilini, ki iščejo navdih, sprostitev ali zgolj zanimivo preživljanje prostega časa. Če se v reko pozorneje zazreš in osredotočiš na njeno prosojno gladino, se ti včasih zazdi, da te na nek način posluša in morda celo odgovarja tvojim izpovedim in težavam. Vilini imajo zato navado, da se zadržujejo ob reki, ko potrebujejo čas in mir za razmišljanje o svojih tegobah. Star običaj, ohranjen še iz časov samega nastanka mesta, je, da ob neizmerni žalosti stopiš k reki in vanjo kaneš svojo solzo.

Ulice
Ulice mesta Elwe so sicer ozke, a vseeno svetle, zato so pravzaprav v kontrastu z ulicami ostalih, človeških mest. V njih se pozna vilinska arhitektura, ki odseva preprostost, a vendar eleganco, čarobnost in povezanost z naravo. Čeprav si delijo mnogo lastnosti, je vsaka hiša po svoje unikatna in drugačna od ostalih. Nekaj stavb izstopa po velikosti ali urejenosti, če to odmislimo, pa so ulice pravi pravcati mozaik podobnih, a vendarle zelo različnih stavb. Poleg večine bivališč stojijo manjši ali celo malo večji urejeni vrtovi, na katerih prijazni in delavni prebivalci mesta pridelujejo hrano, veliko hiš pa ima zraven tudi okrasni vrt za sprostitev. Sprehod po ulicah marsikoga napolni z navdihom, pozitivno energijo in veseljem. Del ulic je speljan tudi ob reki Lithlad, to je predel mesta, ki velja za enega najlepših, saj je življenje ob tej reki izredno navdihujoče.

Rečni gaj (nova tema)
Nekje blizu središča mesta, tam, kjer reka Lithlad malenkost zavije, stoji izredno lep gaj, v katerem se vilini zelo radi zadržujejo. Drevesa jim dajejo senco, živahnost ter pozitivnost, ki jo izžareva tamkajšnje rastlinstvo in živalstvo, pa jih navdihuje ter navdaja z zadovoljstvom. Gaj mnogokrat tudi poplavi, saj je teren tam malo nižji in malenkost močvirnat. Ob običajnem vremenu so tla zaradi cvetlic in ostalega rastlinja raznobarvna. Čeprav je trava urejena, flora vseeno daje vtis divjine in pristnosti narave. Zlasti tik ob reki je veliko praproti in ostalega rečnega rastlinja. Edina pot čez reko na tem mestu je manjši slap, kjer je voda dovolj nizka, da se jo da prebroditi, a vseeno se vilini raje poslužijo urejenih prehodov čez reko, saj je vedno bolje ostati suh.


Popravi me, če kaj ni glih tako kot mora bit, bom spremenu Smile Pač nisem veliko gledal že narejenih tem ker se mi ni dalo vsega brat Razz Tale tanova je samo zarad tega ker sem se počutu dolžnega še sam neki izumit, da ne bom samo dodeloval ostalih opisov Smile Tako da jo vključi če hočeš, ti ne zamerim če je ne boš glede na to da je že zemljevid narejen in vse. Drugače se mi pa ni zdelo potrebno nekih novih tem dodajat ker je Belree lepo nardila svoje delo Smile
Nazaj na vrh Go down
Leassi
Admin
Admin
avatar

Female Prispevkov : 8330
Starost : 23
Lokacija : Lossarnach
Geslo : .•° No Mercy °•.
Registracija : 22/06/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 116.620

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Razvijanje RPG tem   Pon 1 Jul 2013 - 12:44

Končno sem uporabila vse tvoje predloge in popravila oz. odprla nove teme. Samo kdaj pa kdaj sem kaj popravila po svoje v opisih. Kaj naj rečem - hvala! In upam da boš še kdaj pripravljen narediti kaj takega, predvsem pa, da se bo opogumil še kdo drug! Saj se ni treba lotiti celih mest, tudi ene teme bom vesela. Smile


Sicer pa čestitam, Morskow! S tvojim velikim vsebinskim prispevkom forumu si dosegel standarde za pridobitev srebrnega drevesca, ki ti omogoča večje ugodnosti, kot sedanje bronasto.

_________________
¤~°~¤
"Veruj v svoje verige, a zastraži ujetnika."
~¤~°~¤~
Moč: 1
Spretnost: 2
Hitrost: 2
Inteligenca: 2
Spomin: 1
Motivacija: 1
Zbranost: 2
Iznajdljivost: 1
ORMV: 1
°~¤~°~¤~°

°~¤~°~¤~°
Nazaj na vrh Go down
http://forest-way.heavenforum.com
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Razvijanje RPG tem   

Nazaj na vrh Go down
 
Razvijanje RPG tem
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
RPG Forest :: Skok v realnost :) :: Klepet o RPG-ju-
Pojdi na: