Dodajmo domišljiji sanje, razkošna krila in tvegajmo let :)
 
KazaloPortalPomoč pogostih vprašanjSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 Divje plaže

Go down 
AvtorSporočilo
Leassi
Admin
Admin
avatar

Female Prispevkov : 8330
Starost : 23
Lokacija : Lossarnach
Geslo : .•° No Mercy °•.
Registracija : 22/06/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 116.620

ObjavljaNaslov sporočila: Divje plaže   Pet 18 Jul 2008 - 12:43

Plaže znotraj Belerianda so urejene, a zunaj mestnega obzidja je morje divje in nepredvidljivo. Mogočni valovi se divje lomijo na skalah. Tu ni priljubljeno mesto za kopanje, a najti je veliko zatočišč, tudi v bližini mestnega obzidja.
Nazaj na vrh Go down
http://forest-way.heavenforum.com
Anthaliel
Vilinka
Vilinka
avatar

Prispevkov : 64
Registracija : 02/05/2009

Statistika
Status: Berač
Denar: 7.100

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Divje plaže   Čet 11 Mar 2010 - 16:30

Anthaliel, ki je bila nekje v sredini kolone je bila kar malo utrujena. Ko so prišli do obale, in zagledali kako se v morje izliva reka Nicotania, se je Anthaliel nasmehnila. Hodili so še naprej, nekaj časa bredli po vodi in nadaljevali proti severu. Ko so prišli do majhne doline, jih je zajel mrak. Utaborili so se. Anthaliel se je zamislila: dobro, da bomo tu prenočili. Nasmehnila se je in pojedla neko žemljo, ki je bila na žalost že trda. Čez nekaj časa je legla na ležišče iz hitro zaspala. Spala je dobro in trdno.
Ko se je Anthaliel zjutraj zbudila je vstala in se razgledala. Globoko je vdihnila, da bi se navžila dobrega zraka. Iz nahrbtnika je vzela čutarico z vodo in spila nekaj požirkov. Mrzla voda ji je stekla po grlu. Bila je prijetno mrzla in Anthaliel je izredno prijala. Sicer je imela še vedno suhe ustnice, vendar si je zmočila vsaj grlo. Pogledala je druge, še vedno so spali.
Usedla se je na neko skalo in si ogledovala okolico. Bilo ji je v veselje, da zadnje čase ne spi v svoji postelji, saj ji njena žimnica ni več prijala, in je bila tam samo zato, da je bilo toplo in kakorkoliko mehko. Razmišljala je o tem, kar bodo počli naslednje dni in ali jim bo vspelo dokončati nalogo. Pogled ji je plaval po vsem mogočem. Po plažah, skalah, oddaljeno pokrajino, in mnogem drugem. Na neko bližnje drevesce se je vsedla ljubka mala ptička. Anthaliel jjo je z veseljem opazovala. Kako ljubka je, si je mislila.
Čez obraz ji je zaplaval velik nasmeh, ki pa se je hitro spremenil v zehanje. Anthaliel je odšla do vode in stopila vanjo. Hodila je sem ter tja potem pa le stopila ven in se sprehajala po plaži. Čakala je, da se zbudi še kdo drug.
Nazaj na vrh Go down
Eärédien
Vilinka
Vilinka
avatar

Female Prispevkov : 7018
Starost : 23
Lokacija : na dnu morja :)
Geslo : If you don't earn respect when you're alive, you don't deserve it when you're dead.
Registracija : 23/12/2008

Statistika
Status: Princesa
Denar: 56.300

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Divje plaže   Pet 12 Mar 2010 - 9:34

Ea se je ob prihodu na plaže sezula čevlje, da se ne bi zmočili. Ko so hodili jim je voda zalivala noge in Ei je bilo to všeč, saj se je tako malo osvežila. Tukaj plaža ni bila primerna za kopanje in še mrzlo je bilo zunaj. Nekaj časa ji je pasalo, da ima mokre noge, nato pa jo je začelo zebsti. Pomaknila se je bolj stran od morja in opazovala pokrajino. Morje je bilo zelo razburkano in valovi so butali ob skale. Ei so lasje vihrali v vetru, vendar je to ni motilo. Plaža je bila čisto skalnata, voda v morju pa ledeno mrzla. Blizu je bilo tudi mestno obzidje, videle pa so se tudi nekatere višje hiše.
Čez nekaj časa je Ea postala utrujena in žejna, zelo pa jo je tudi zeblo. Popila je nekaj požirkov iz čutare, potem pa jo je podala še Keithu. On je sedel na njeni rami in videti je bil čisto premražen. Ea ga je poskusila mal ogreti in zavila ga je v ruto, ki jo je imela prej okoli vratu. Kmalu so prišli do reke, ki se je izlivala v morje in so jo morali prečkati. Ker ni bilo nobenega mostu so jo morali bresti po vodi, da so prišli na drugi breg. Ei so podplati skoraj zamrznili in ko so prišli na drugo stran je imela noge čisto mrzle. Hitro si je obula škornje, da bi se malo ogrela.
Nekaj časa so nadaljevali pot proti severu in Ea se je odločila, da bo s kom začela pogovor. Malo pred sabo je zagledala neko črnolasko, ki je še ni poznala. Hitro je stopila do nje in rekla: "Življo, jaz sem Ea." Nato je pokazala na opico in rekla: "To pa je Keith." Nasmehnila se je in še dodala: "Kako pa je tebi ime?" Upala je, da črnolaski bo kaj do pogovora, saj je bilo Ei drugače zelo dolgčas.

((vanessa to je teb namenjen Very Happy))
Nazaj na vrh Go down
http://dragcave.net/user/E%E4r%E9dien
Vanessa Watson
Vilinka
Vilinka
avatar

Female Prispevkov : 56
Registracija : 19/01/2010

Statistika
Status: Berač
Denar: 8.200

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Divje plaže   Pon 15 Mar 2010 - 15:50

Vanessa je bila še vedno bolj na koncu kolone vsaj je bila že malce utrujena od hoje in zadnje čase jo je mučila tudi žeja. Njen radovedni pogled ji je hodil po pokrajni pred sabo. Najbolj zanimivo ji je bilo morje, ki je s glasnimi treski udarjalo ob velikanske skala na plaži. Pomislila je na to, kako je lahko lepo tukaj, ko je sonce visoko na nebi brez oblačkov. Takrat ko so temperature zelo visoke. Samo skočila bi v to mrzlo vodo in se osvežila pa je ne bi bilo več vroče. Od premišlejevanja in senjarjenja jo je zbudil velik val močnega vetra in ji razmršil njene dolge črne lase. Jezno se je namrščila in si jih popravial za ušesa. A vendar ji je čez nekaj trenutkov veter spet razmršil lase. Vanessa jih je potem prepustila vetru in se raje posvetila drugim stvarem. Iz nahrbtnika je vzela svojo vodo in spila nekaj požirkov, drugo pa si je pustila za pozneje. Tedaj je začutila tudi to kako mrzlo jo je v resnici bilo. Tega se prej ni zavedala sedaj pa ja čutila mraz. Stisnila se je še bolj v svoja kar predcej topla oblačila in se poskušala ogreti. Ko so nekaj časa hodili so prišli do reke, ki se je izlivala v črno morje. Vanessa je videla da ni mustu in gledala, kako so drugi bredli po vodi. Sama je ponovila in prebila do drugega brega. Tedaj je čutila še večji mraz. Mrzlo jo je bilo po celem telesu. Stresla se je in se začela ogrevati na vse možne načine.
K Vanessi je ko so že dolgo hodili prišla nekdo ki se je predstavil kot Ea. "Živjo Ea, jaz sem Vanessa. Vanessa se je prijazno nasmehnila in pogledala opico od sedaj skoraj rečeno neznanki. Sedaj je imela Vanessa voljo do pogovora in si je želela pogovarjati z Ea vsaj se je že nekaj časa dolgočasila ob samotni hoji. "Lepa opica" je rekla in se nasmehnila tako, da je pokazala svoje bele zobe.

((oprosti nisem mogla prej odpisat))
Nazaj na vrh Go down
Eärédien
Vilinka
Vilinka
avatar

Female Prispevkov : 7018
Starost : 23
Lokacija : na dnu morja :)
Geslo : If you don't earn respect when you're alive, you don't deserve it when you're dead.
Registracija : 23/12/2008

Statistika
Status: Princesa
Denar: 56.300

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Divje plaže   Tor 16 Mar 2010 - 17:21

Ea je bila vesela, ko je videla, da je črnolaski do pogovora. Rekla je, da ji je ime Vanessa in Ei je bilo to ime zelo všeč. Že ji je to povedala, potem pa je drugo dekle reklo, da ima lepo opico. Keith je bil seveda zelo ponosen nato, da je bil pravkar pohvaljen, zato je začel skakati naokoli in spuščati čudne glasove. "Keith, nehaj razgrajati," je napol v smehu rekla Ea. Venda Keitha ni bilo lahko umiriti, zato se je vilinka raje obrnila k Vanessi, da bi nadaljevala pogovor. "Zelo je ponosen, če ga kdo pohvali," je rekla in se zasmejala. Keith je končno ugotovil, da izgleda smešen ko tako nori naokoli, zato se je useden Ei na ramo in rekel Vanessi: "Mislim, da imaš zelo dober okus za živali." Poznavalsko se je nasmehnil. "Si pa res samovšečen," mu je odvrnila Ea."
Čez nekaj časa so prišli do kraja, kjer naj bi prenočili. Ea si je oddahnila, saj je bila že pošteno utrujena. Najprej so morali zakuriti ogenj in nekaj jih je šlo nabirati les. Medtem so ostali vse pripravili in kmalu so lahko zakurili. Ea se je skupaj z Vanesso usedla blizu ognja, saj je obe zeblo. Nekaj časa sta se tako greli, nato pa je Ea iz torbe vzela kruh in ga začela jesti, nekaj pa ga je dala še Keithu. Potem je vprašala Vanesso: "Iz kje pa prihajaš?"

((Very Happy))
Nazaj na vrh Go down
http://dragcave.net/user/E%E4r%E9dien
Leassi
Admin
Admin
avatar

Female Prispevkov : 8330
Starost : 23
Lokacija : Lossarnach
Geslo : .•° No Mercy °•.
Registracija : 22/06/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 116.620

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Divje plaže   Čet 29 Apr 2010 - 13:41

NPC:
Zjutraj ste se zbudili in nadaljevali pot. Večinoma ste hodili po ravnini, a je bilo vseeno naporno zaradi vročine in utrujenosti. Po nekaj urah hoje ste naleteli na reko Arnach, ki je bila globja in hitrejša od Nicotanie. A vseeno ste jo nekako uspeli brez večjih težav prečkati po skalah pred večjimi brzicami.

Pot ste nadaljevali v smeri Min-Rimmona, kjer je površje počasi začelo prehajati v puščavo in soncu je uspelo še bolj pripekati kot prej na obali. Zaradi izčrpanosti se vsi nekako izgubili energijo in se komaj vlekli proti največjemu temnostranskemu mestu. A na srečo ste našli oazo in se v senci nekih dreves odpočili in napili, tako da ste pot nadaljevali z novimi močmi.

Kaj hitro se je na obzorju brez oblačka že začela risati markantna in nezgrešljiva podoba Min-Rimmona, velikega in črnega mesta na edini vzpetini v tem delu puščave. Zdaj ste vedeli, da ste blizu svojemu cilju, tako da vam niti sonce, pesek in utrujenost niso mogli odvzeti energije. Mesto je bilo vseeno dlje, kot je delovalo, zato ste hodili še kar nekaj časa, preden so se tla pod vašimi nogami začela dvigovati.

Takrat pa ste morali seveda postati skrajno previdni. Nekaj najboljših plezalcev je vodja vzel s sabo, drugi pa ste ostali v zavetju nekih skal, si porazdeleli tovor, zavezali nahrbnike in se pripravili za hiter beg stran od mesta. Skupina požigalcev je skrivoma napredovala proti obzidju in se ves čas skrivala pred stražarji za večjimi skalami. Po mučnih in napetih minutah vzpona so končno dosegli vznožje obzidja na južni strani mesta.

Vodja je iz nahrbtnika potegnil bakle in pomignil ostalim, da so naredili enako. Odstranili so krpe iz smole na vrhu bakel, ki so preprečevale, da bi se zalepile skupaj. Nato so se na hitro uskladili in vodja je bil tisti, ki je gibčno splezal po zidu skoraj do vrha in se na hitro razgledal po mestu, nato pa zadovoljen prikimal. Nekdo drug je splezal pod njega in se zidu oprijel z eno roko, prav tako pa je storil tretji, ki si je poiskal močan oprimek nekoliko desno od njega. Mož, ki je ostal na tleh, je nato hitro prižgal prvo baklo ter jo podal najnižjemu, da so jo spravili do vodje. Ta jo je z vso močjo zalučal na eno od bližnjih slamnatih streh, ki se je v trenutku vnela.

Hitro so postopek ponovili še z drugo baklo, pa tretjo in kaj kmalu je mož na tleh prižgal še zadnjo. Kakor hitro so jo podali naprej, so se vsi spravili iz zidu in počakali na vodjo, nato pa z vso hitrostjo stekli navzdol, proti preostanku skupine. Vi ste jih videli in se jim takoj pridružili v begu. Tekli ste na jugozahod, proti Anoli.

Seveda niste mogli teči ves čas, a dovolj je bilo, da ste se nekoliko oddaljili od mesta. Tam pa ste naleteli na presenečenje. Na tleh je sedel črnolasi mladenič, ki je komaj dvignil pogled ob vašem prihodu. Obstopili ste ga in ugotovili, da ima poškodvan gleženj, ki mu je zelo zatekel in očitno ne more hoditi. Vodja ga je prijazno vprašal, če mu lahko pomaga, a očitni temnostranec je le zasikal, naj ga pustijo pri miru. Očitno je opazil koničasta ušesa mnogih v odpravi.

Hitro ste opazili priložnost, da izvete vse o temnostranskem dogajanju in bližini bitke, zato ste ga začeli mučiti - zaradi gležnja je bilo to zelo preprosto - in na koncu vam je vendarle izdal vse. Povedal je, da je prva polovica borcev že odšla v bitko in da je bil v tem delu tudi on, vendar je padel in ni mogel nadaljevati. Druga polovica bi morala odditi kmalu za prvo in mladenič ni vedel zakaj so se zadržali, čeprav vi seveda ste. Povedal vam je tudi nekaj o zlobnem načrtu ugrabitve princese in da se je bitka verjetno že začela, pa tudi kje. Mladeniča ste preprosto pustili tam, vendar ste mu usmiljeno pustili tudi čutaro z vodo.

Tako ste pohiteli bolj proti zahodu, proti mestu, kjer naj bi se odvijala bitka. Preveč hiteti resda niste mogli, a zdaj ko ste vedeli, da princesa in njeni reševalci potrebujejo pomoč, vas ni moglo nič ustaviti in ste napravili mnogo več poti kot dopoldne. Le nekaj ur ste rabili, da ste dosegli osrčje puščave in presenečene temnostranske čete napadli od zadaj.


((Vi nevete kok sm se namučla za tolo "sodbo". Vse sm napisala namest vas!! Huum mislm da je dost očitno kam naprej pisat. BITKA!! Tema --> Osrčje puščave. Vaša naloga je končana, o nagradi bo obveščen vsak posebej na ZS. Gremo se fajtat! Very Happy))
Nazaj na vrh Go down
http://forest-way.heavenforum.com
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Divje plaže   

Nazaj na vrh Go down
 
Divje plaže
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
RPG Forest :: Mesta vseh ras :: Podeželje-
Pojdi na: