RPG Forest
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dodajmo domišljiji sanje, razkošna krila in tvegajmo let :)

KazaloPortalLatest imagesRegistriraj sePrijava

Čvek

Go down 
+14
Tarland
Eärédien
Varulv
Davina
Ull
Tendras Alvador
Sabriel
Armadal
Luthien
Morskow
Amethyst
Tronir
Leassi
Belree
18 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Next
AvtorSporočilo
Tronir
Škrat
Škrat

Registracija : 17/06/2010

Statistika
Status: Vojskovodja
Denar: 10.440

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeSob 22 Mar 2014 - 19:04

hm? kakih esejev? Razz
Nazaj na vrh Go down
Tendras Alvador
Človek
Človek
Tendras Alvador

Male Prispevkov : 148
Starost : 29
Geslo : Nikoli ne vemo dovolj da bi bili lahko pesimisti.
Registracija : 30/12/2012

Statistika
Status: Berač
Denar: 4.900

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeTor 25 Mar 2014 - 17:21

mislu sem kšn nasvet k drug tedn pišemo tko če ma kdo kšn predlog.
Mi pa zej u soboto pišemo pred maturitetno angleščino.
Kam pa ste se kej upisal?
Nazaj na vrh Go down
Tronir
Škrat
Škrat
Tronir

Male Prispevkov : 5111
Starost : 30
Geslo : Hec mora bit! :D

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeTor 25 Mar 2014 - 18:00

kakšne vrste esej pa je?
in bu, nevem jz sm ponavad meu največ težau začet pol je pa pač nekako kr steklo ane Razz nakladaš na velko in široko pa gre
Nazaj na vrh Go down
Leassi
Admin
Admin
Leassi

Female Prispevkov : 8330
Geslo : .•° No Mercy °•.
Registracija : 22/06/2008

Statistika
Status: Morilka
Denar: 116.620

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeTor 25 Mar 2014 - 21:42

Lahko ti povem naslov eseja Very Happy Jaz sem se na fiziko vpisala. Kar se tiče nasvetov za angleške eseje pa ne vem, zato ker jaz dobivam ful slabe ocene pri pouku (vse eseje razen enega sem pisala 3), ker ima ženska nemogoče kriterije. S tem da slovenske eseje vedno dobro pišem, tako da mislim, da je kriv tudi sam koncept eseja, ki je drugačen - oni drugače razumejo esej, recimo pri angleščini je ful nezaželeno, da ti napišeš 'menim' ali pa kej takega, medtem ko pri slovenščini je ponekod celo obvezno, da ti jasno pokažeš, da je napisano tvoje mnenje, se do tega celo opredeliš ... Tudi zaključke si drugače predstavljajo in to, kaj pa vem no, jaz imam težave z angleškimi eseji.
Nazaj na vrh Go down
http://forest-way.heavenforum.com
Tronir
Škrat
Škrat
Tronir

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeSre 26 Mar 2014 - 5:42

sej ona ne more kr tko svoje želje zraven gurat ... majo točno določene kriterije in samo pri enem ali dveh se lahko profesor odloči glede na lastno mnenje, drugje je pa tako zelo ozko zastavjeno ocenjevanje ter natančno, da nimajo nekega manevrskega prostora Razz usej pri slovenščini je tko in sm zelo močno nadvse prepričan, da tudi pri angleščini ni kaj drugače tukaj Razz
Nazaj na vrh Go down
Tendras Alvador
Človek
Človek
Tendras Alvador

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeSre 26 Mar 2014 - 7:28

A to na fmf. Po va šla pa na južno skp Wink Jest grem na finančno matematko:D
Ja pr men je pa glih obratn. Angleščino sem 4 pisou esej pa drgač ne bleestim pr angli. Fora je da v ovodu uporabš recmo I partly agree with the tittle... pa mau obrazložiš. Sej nm je rekla esej pr angli je samo spis. in ti si poj 3 argumente izbereš zakaj se strinjaš in zakaj ne in za vsak argument vsaj 2 "dokaza". Recmo primer iz življenja, lastne izkušnje, statistični podatki... Uporablat morš čim več unih veznikov on the other hand, despite of, whats more... Pa pomebn je da se ne ponavlaš. Uporablat morš sopomenke alpa opisšeš. Sej to je pr slo isto.
Pr slovi pa men škriple. Sicer je res da mam eno k tok kukr u prumu pišeš tok maš poj oceno pr esejih skoz. Jest sem na smolo 2 pisou. Very Happy
Upam da sem ti povedou kej novga. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Tronir
Škrat
Škrat
Tronir

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeSre 26 Mar 2014 - 20:41

prou opažam, da je vs folk na forestu v neke eksotične smeri obrnjen kar se tiče študijeu Razz
Nazaj na vrh Go down
Leassi
Admin
Admin
Leassi

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimePon 31 Mar 2014 - 21:04

Tronir, tko je pri maturi, js sem rekla, da mi pri navadnih esejih ne gre. Pač pri pouku nam lahko ona postavi bilokake kriterije kot ji paše.

Štirje moji sošolci grejo na finančno, se mi zdi :)Sicer pa ja, ni tako neuporabno to kar praviš in za maturitetni esej (res ful nižji kriteriji) bi moglo zadoščat. Problem je, da naša profesorica hoče res high register pa da njej te splošne besedne zveze niso ravno dovolj.

Kaj se ti zdi tako eksotično? Smile
Nazaj na vrh Go down
Tronir
Škrat
Škrat
Tronir

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimePon 31 Mar 2014 - 21:37

finančna matematika na primer ... do objave na to temo sploh vedu nism da obstaja takšna smer študija Razz
Nazaj na vrh Go down
Leassi
Admin
Admin
Leassi

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeTor 1 Apr 2014 - 13:46

Marsikaj nepričakovanega obstaja, meni se zdi finančna še ena najbolj razumljivih izmed teh Smile
Nazaj na vrh Go down
Tronir
Škrat
Škrat
Tronir

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeTor 1 Apr 2014 - 21:10

aja? kaj nenavadnega pa še poznaš? Razz
Nazaj na vrh Go down
Tendras Alvador
Človek
Človek
Tendras Alvador

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeSre 11 Jun 2014 - 14:43

A tole je pa bl dol pršlo Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Tronir
Škrat
Škrat
Tronir

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeSob 21 Jun 2014 - 14:15

na žalost je očitno ja Razz
Nazaj na vrh Go down
Belree
Moderator
Moderator
Belree

Female Prispevkov : 2622
Starost : 27
Geslo : If you speak not, you cannot speak evil.
Registracija : 27/12/2010

Statistika
Denar: 40.750

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimePon 23 Jun 2014 - 20:37

lejte, ko končate z izpiti sm jst čist za da obnovimo.

aja da še javno pohvalim tronirja ker ima spet staro frizuro in ne izgleda več kot klošar.  winner 
Nazaj na vrh Go down
Leassi
Admin
Admin
Leassi

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeČet 10 Jul 2014 - 23:20

Huh. Danes sem prebrala nekaj naših tem v Pravilih in razmišljam o tem, da imamo čisto predobro zasnovan forum, da bi mu pustili propasti.

Žal se mi zdi, da zanimanja za fantazijski RPG pri nas ni dovolj, da bi forum kadarkoli deloval v obsegu, kot bi jaz recimo želela. No, ne samo zanimanja, tudi informiranosti ljudi, da to sploh obstaja, in seveda volje. Poleg tega smo vedno starejši, imamo vedno več zadolžitev, dela, hobijev, učnih obveznosti .. In večina tistih, ki aktivno sodelujejo na enem forumu nima časa, da bi sodelovala še tukaj.

Vsekakor pa sem proti temu, da pustimo Forest propasti. Mislim pa, da bi ga bilo potrebno prilagoditi manjšemu krogu piscev in spodbujati RPG eksperimentiranje, kot se je npr. začelo z Neznanimi deželami. Jaz trenutno vidim Forest kot forum za 'sproščanje', za malo bolj odbito, brezciljno pisanje, za druženje tistih članov, ki bi pač bili za to. Kako se vam to zdi? Smile
Nazaj na vrh Go down
Eyana
Človek
Človek
Eyana

Registracija : 09/12/2011

Statistika
Denar: 8.000

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeNed 13 Jul 2014 - 13:24

meh, škoda da jih je že velik očitno pozablo na forest. počitnce so, večina nas bi mogla met frej cajt.
kako pa prilagodit manjšemu krogu piscev? Smile  sicer pa glede te svobode in foruma za sprostitev kul, men se zdi res fajn ideja ^^
aja mogoče bi se dal še koga z eragona obvestit za te spremembe..
Nazaj na vrh Go down
Tronir
Škrat
Škrat
Tronir

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeSre 16 Jul 2014 - 17:57

hvala?

in nevem sej se mi zdi, da je bil sedanji princip čisto zadovoljiv Smile zgolj mogl bi mogoče povečat število sodb sedaj na začetku, da bi rpg ponovno zalaufal tudi s pomočjo npcjev ter bi s tem prepričali ljudi, da pridejo nazaj - mogoče se nebi bilo slabo posvetiti rdeči niti samega foruma, torej glavni zgodbi ter jo razvijati? vsekakor pa sem mnenja, kar sem izrazil tudi na eragonu že kar parkrat in še zmeraj trdim to, da bi se mogli izogibat velikopoteznim zadevam, ki večino piscev prikovajo na eno samo mesto - primer:
1. raziskovanje neznanih dežel je sicer odličen načrt vendar pa bi moralo vodstvo takoj ko je opazilo resnejšo izgubo piscev posredovati s sodbami ter s tem rešiti tiste, ki so/smo še ostali tamkaj - rasa koboldov je na primer tako ostala totalno neizkoriščena ter ujeta ne severu sedaj čeravno so bili načrti zanjo več kakor samo obetavni
2. primer z eragona, ki pa je večini poznan bi rekel -> reševanje Leassi, ki se je sedaj zavelko že na koliko? 2 leti realnega časa ali 1 leto pa pol? vsekakor drastično preveč, sploh ker je ves folk tako rekoč ujet na tej misiji ter novinci, ki pridejo, tako nimajo niti na voljo nikogar s komer bi pisali

moji predlogi torej:
1. zadevo ponovno zalaufati/nadaljevati s pomočjo npcjev, ki bi premaknili zamrznjeno dogajanja ter rešili spon neaktivnega rpgja "ujete" like
2. se posvetiti manjšim potezam, ki zajemajo manjše število piscev v krajšem časovnem obdobju, vendar pa bi večje IN predvsem redno število teh ravno toliko prineslo k samemu premikanju zgodbe/dogajanja kakor večja dejanja, še več po mojem mnenju

zgolj nekaj drobcev mojega mnenja
vsekakor pa - hočem pisat! Razz in to vsaj z enim likom!
Nazaj na vrh Go down
Dewarh
Čarovnik
Čarovnik
Dewarh

Male Prispevkov : 27
Registracija : 09/07/2014

Statistika
Denar: 3.530

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeSre 16 Jul 2014 - 18:24

Se strinjam s Tronirjem in mi je zelo všeč njegovo razmišljanje Smile
Nazaj na vrh Go down
Tronir
Škrat
Škrat
Tronir

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeČet 17 Jul 2014 - 11:09

ane je dobro ane Very Happy samo še uresničit ga je treba Wink
Nazaj na vrh Go down
Dewarh
Čarovnik
Čarovnik
Dewarh

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeČet 17 Jul 2014 - 11:51

A maš namen izvesti državni udar? a boš upal na dobro voljo admink da poslušajo nas ubogo rajo? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Tronir
Škrat
Škrat
Tronir

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeČet 17 Jul 2014 - 12:00

rpg gledano mogoče Wink samo je treba zadeve najprej premaknit Wink
Nazaj na vrh Go down
Dewarh
Čarovnik
Čarovnik
Dewarh

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeČet 17 Jul 2014 - 12:03

One dwarf to rule them all Very Happy No sej se bo počasi upejmo Smile
Nazaj na vrh Go down
Tronir
Škrat
Škrat
Tronir

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeČet 17 Jul 2014 - 12:22

why not Very Happy glede na to, da smo tako rekoč izumrla rasa, itak ni kaj veliko za rulat Razz
Nazaj na vrh Go down
Dewarh
Čarovnik
Čarovnik
Dewarh

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeČet 17 Jul 2014 - 12:39

Glede na to kok je Forest izumru v zadnjem času ti pomoje nigče nebi delu preglavic če se vkličeš za vladarja vsega kar prebiva pod forestškim soncem Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Tronir
Škrat
Škrat
Tronir

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeČet 17 Jul 2014 - 13:52

ah ne, vsega je preveč velikopotezno ter preveč dela
bom zadovoljen zgolj s škrati Smile
Nazaj na vrh Go down
Dewarh
Čarovnik
Čarovnik
Dewarh

Statistika

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitimeČet 17 Jul 2014 - 14:01

Potlej pa tako Smile ti želim veliko zabave Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Čvek - Page 38 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek   Čvek - Page 38 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Čvek
Nazaj na vrh 
Stran 38 od 41Pojdi na stran : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Next
 Similar topics
-